OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du problemer med BullGuard eller er du bare nysgerrig? Klik på et spørgsmål på nedenstående liste for at få svar på de mest almindelige spørgsmål folk stiller omkring BullGuard.

Mere Support?

Hvis du ikke finder hvad du leder efter, så prøv venligst vores online antivirus forum, hvor du kan browse igennem lister af spørgmål og svar omkring BullGuard eller stille dine egne spørgsmål!

Du kan også stille os et spørgsmål direkte.

dottedLine

BULLGUARD BASIS

Fortæl mig venligst mere om BullGuard Online Backup?
Hvad er minimumskravene til installation og brug af BullGuard?

Jeg forsøger at installere nogle drivere, og får meddelelsen, Jeg er nødt til at deaktivere alle realtid filovervågningstjenester jeg har kørende... Er det ok, og hvordan gør jeg det?

Hvorfor melder Windows Sikkerheds Center, at BG moduler, ikke er aktiverede?

BULLGUARD ABONNEMENT SPØRGSMÅL

Hvorfor skal jeg registrere mig?

Hvordan kan jeg ændre brugernavnet i BullGuard?

Jeg har allerede betalt for BullGuard. Hvorfor skal jeg betale igen?

Jeg har købt BullGuard, men det vises stadig som en prøveversion. Hvordan kan jeg aktivere min konto med min betaling?

Jeg har ændret min e-mail-adresse. Hvordan ændrer jeg mine BullGuard kontooplysninger?

Jeg har en betalt konto, men kan kun se BullGuard prøveversionen på jeres download side. Hvordan kan jeg downloade den betalte version?

Jeg prøvede at aktivere min BullGuard, men den siger at licensnøglen er i brug. Hvad skal jeg gøre?

Jeg var nødt til at gendanne pc'en til fabriksindstillingerne. Hvordan får jeg BullGuard tilbage?

Kan jeg bruge BullGuard på mere end 1 computer?

Hvordan kan jeg betale for BullGuard?

Hvad er forskellen i prisen på abonnementer?

Hvad sker der, når BullGuard udløber?

Hvordan gendanner jeg BullGuard?

Jeg har installeret prøveversionen og bliver bedt om et brugernavn og en adgangskode. Hvordan skal jeg få dem?

Jeg bruger en proxyserver til at oprette forbindelse til internettet. Behøver jeg at ændre noget i BullGuard?

Jeg har betalt, men har ikke modtaget en licensnøgle. Hvor kan jeg finde den?

Jeg har købt en opgradering til min konto, men BullGuard viser stadig x dage. Hvordan kan jeg opdatere min konto i henhold til min betaling?

Jeg købte BullGuard gennem min ISP. Hvor kan jeg downloade BullGuard fra?

Jeg betaler for BullGuard gennem min ISP, men kan ikke logge på Min konto sektionen. Hvordan kan jeg styre min konto / ændre password / ændre brugernavn?

Jeg købte en CD, men har ikke et CD-drev. Hvordan kan jeg installere BullGuard uden at betale igen?

BULLGUARD OPDATERINGER

Hvad er den bedste indstilling for opdateringer ?

Hvor ofte opdateres BullGuard ?

Hvorfor meddeler BullGuard, at den ikke har opdateret I X antal dage ?

Hvorfor meddeler Windows, at BullGuard ikke har opdateret I X antal dage ?

BULLGUARD BACKUP

Hvor sikre er mine filer ?
Hvad sker der med mine filer, hvis min BullGuard konto udløber?
Vil BullGuard automatisk tage backup af mine filer når det er installeret ?
Jeg har været nødt til at udskifte min computer og skal bruge backup fra den gamle PC. Hvordan gør jeg det ?
Hvordan får jeg adgang til min backup på en computer uden BullGuard ?
Modstridende backup indstillinger.

BULLGUARD SUPPORT

Hvilken type support tilbyder I ?

Hvad koster det at modtage support ?

På hvilke sprog tilbydes der support ?

Hvad er jeres Support respons tid ?

Live support er ikke tilgængelig. Hvad gør jeg ?