BULLGUARD BASIS

Fortæl mig venligst mere om BullGuard Online Backup?

Online Backup er den ultimative sikkerhedsløsning til dine dokumenter. Online Backup er designet til at beskytte vigtige dokumenter og filer.

Dokumenter gemmes på BullGuards backup servere. Backup serverne er placeret i hærdede bunkere 25 meter over havets overflade i en jordskælvs fri zone. Temperaturen og fugtigheden kontrolleres regelmæssigt for at bevare optimal funktionalitet.

Disse servere indgår i en første linje af servere. Data fra disse bliver kopieret over til nøjagtige ens servere på en anden linje af servere, placeret i en særskilt geografisk placering med 300 km (186 miles) adskillelse.

Alle uploads og downloads til og fra brugeren bliver foretaget via. en sikker overførsels teknologi. Backup-drevet kan tilgås ved hjælp af et brugernavn og en adgangskode, fra enhver computer med internetadgang.

Aktuelle online backup størrelser spænder fra 100MB til 50 GB.

Hvad er minimumskravene til installation og brug af BullGuard?

Operativ System: Windows 7 / Windows Vista / Windows XP (SP2 minimum)

RAM : 512 Mb RAM

HDD : 200 Mb tilgængelig plads på harddisken

Internet Forbindelse: Opkalds (Dial-up) Internet forbindelse

Jeg forsøger at installere nogle drivere, og får meddelelsen, Jeg er nødt til at deaktivere alle realtid filovervågningstjenester jeg har kørende... Er det ok, og hvordan gør jeg det?

Du er nødt til at åbne dit BullGuard program og her vælge Antivirus sektionen. Klik derefter på "Antivirus er aktiv" ikonet for at deaktivere realtid filovervågningen. Efter at installationen af driverne er udført, gå tilbage til Antivirus sektionen i BullGuard og sæt den til aktiv tilstand igen.

Hvorfor melder Windows Sikkerheds Center, at BG moduler, ikke er aktiverede?

Dette kan ske af to årsager. Enten er BullGuard modulerne faktisk de-aktiverede, fejler eller melder Windows Sikkerheds Centret fejlagtigt at de ikke er aktive. Du kan kontrollere om modulerne er de-aktiverede eller ikke, ved at åbne BullGuard og gå til henholdsvis Antivirus / Firewall sektionerne.

Hvis modulerne er aktiverede, betyder det, at Windows Sikkerheds Centret, simpelthen ikke anerkender dem som værende aktive. Du kan i dette tilfælde, deaktivere Windows Sikkerheds Centrets kontrol af de angivne moduler.