BULLGUARD ANTIVIRUS SPØRGSMÅL

BullGuard har netop meddelt mig, at en infektion blev blokeret. Hvad gør jeg nu?

Hvis infektionen kun blev spærret, så er du nødt til at klikke på Flere indstillinger i virus notifikations pop-up´en. Du vil se to fjernelses muligheder i det nye vindue, Flyt til Karantæne og Slet. Brug disse for at fjerne infektionen. Hvis virus stadig ikke er fjernet, skal du bruge Kontakt support muligheden for at modtage manuel fjernelses instruktioner.

Hvad er Real-Time beskyttelse?

Real-Time Protection er en BullGuard komponent, der scanner filer, nøgler i registreringsdatabasen og e-mails, når disse åbnes. Den mulighed bør altid være tændt, for at forhindre, at virus aktiverer sig selv.

Denne type beskyttelse er suppleret af On Demand scannings motoren, som giver dig mulighed for at køre en fuld eller brugerdefineret scanning af din maskine. Lær mere om scanning her: Guide til scanning

Hvad er den bedste virus fjernelses indstillinger for Real-time beskyttelse?

Vi anbefaler, at du lader standardindstillingerne forblive, da de sikrer en optimal beskyttelse og balance mellem beskyttelse og ressourceforbrug. Når en infektion opdages, vil du være i stand til at anvende de ekstra fjernelses muligheder selv via Flere valgmuligheder knappen. Dette hvis infektionen ikke er fjernet ved standardindstillingerne.

Hvad sker der, hvis jeg har 2 AVs kørende ved siden af hinanden? Er jeg mere beskyttet?

Selvom du har to eller flere Antivirus programmer med real-time beskyttelse installeret på en pc kan der ikke garanteres 100% beskyttelse. Nogle programmer kan opdage filer, som andre ikke finder, men det ressourceforbrug som bruges bliver over tid en afgørende faktor for at holde begge programmer kørende. Vi anbefaler kraftigt at afinstallere alle andre sikkerhedsprogrammer, før du installerer BullGuard.

Hvordan scanner jeg min computer?

1) Luk alle åbne programmer - Før du lader BullGuard foretage en komplet scanning, skal du lukke alle åbne programmer. Dette gælder især din e-mail-klient (dvs. Outlook, Outlook Express eller Eudora, andet) er det vigtigt at lukke ned.

2) Sørg for BullGuard kender de nyeste virus - Før du lader BullGuard skanne din computer, bør du sørge for, at BullGuard er up-to-date med de nyeste virus definitioner, eftersom nye virus bliver fundet og identificeret hver dag. Åbn BullGuard og vælg Startside menuen. Der skal du klikke på Søg efter opdateringer ikonet.

3) Følg scannings guiden.

Hvorfor kan BullGuard ikke desinficere eller slette en virus fundet på mit system?

Nogle gange vil BullGuard ikke være i stand til automatisk at fjerne en konstateret virus.

Dette vil ske, hvis virus befinder sig inde i fil-formater, som BullGuard ikke har adgang til, for eksempel i dit e-mail-arkiv.

1) Juridiske rettigheder - BullGuard har ikke juridiske rettigheder til at ændre visse typer af arkiver (såsom som e-mail-arkiver, .cab arkiver, .zip, .ace eller at ændre i nogle system beskyttede filer og lokationer som Systemgendannelse.

2) BullGuard kan ikke fjerne en inficeret fil, når:

- Virus allerede er indlæst i de aktive processer.
- Den inficerede fil er startet som en system service.

Hvordan fjerner jeg virus, som BullGuard ikke kunne fjerne?

(I sjældne tilfælde er BullGuard ikke i stand til at fjerne en inficeret fil automatisk.)

Ved endt scanning, skal du bruge den tilgængelige Fix-knap, indtil alle tre metoder til fjernelse (Flyt til Quarantine, Slet, Desinficer) er blevet afprøvet. Hvis infektionerne fortsat findes efter at have prøvet disse muligheder, vil Send log-knappen vil blive tilgængelig. Du kan bruge denne til at sende en e-mail med din scanlog til supportteamet og du vil derefter modtage manuelle fjernelses instruktioner via e-mail indenfor 1 time / 24 timer.

Bemærk: Sørg for, at dit brugernavn er en gyldig e-mail-adresse, før du sender scanloggen, ellers kan vores svar ikke nå dig.

Hvorfor tager det så lang tid at scanne?

Den tid det tager BullGuard at scanne afhænger af, hvad du sætter den til at scanne: for eksempel, hvis du vælger at scanne Denne computer vil det tage længere tid end hvis du kun vælger at scanne et enkelt drev. Det afhænger også af antallet og størrelsen af din harddisk eller de drev eller mapper, du vælger at scanne.

Hvad sker der, hvis en fil bliver sendt til karantæne?

Hvis en fil bliver sendt til karantæne, er den uskadeliggjort. Den vil dog ikke blive fjernet fra din computer. Du kan derefter vælge at fjerne denne fil helt eller evt. gendanne den på din PC, i tilfælde af en falsk positiv. Du kan gøre dette fra Antivirus menuen i BullGuard > Virus Karantæne sektion.

Kan jeg fjerne filer i karantæne?

Du kan fjerne karantæne filer fra Antivirus menuen i BullGuard > Virus Karantæne sektionen. Du skal blot sætte kryds i feltet ved siden af den fil, du ønsker at fjerne, og klikke på Slet. Hvis du ønsker at fjerne alle filer fra Karantænen, skal du markere feltet ud for Fil-navn, og først derefter klikke på Slet.

Hvad sker der med filer i karantæne, jeg indsender til jeres virus laboratorium?

Disse analyseres og opbevares i en virus database.

Hvad er oversprungne filer? Skal jeg være bekymret?

Bemærk venligst, at det ikke er unormalt for nogle filer at de springes over under en scanning, dette er som regel Windows låste filer, filer i brug af operativsystemet, beskyttede filer, logfiler osv. De har er en meget lav sandsynlighed for at være inficerede.

Hvordan kan jeg forbedre hastigheden på min computer?

Hvis du føler, at BullGuard bremser din computer, er der indstillinger, som du kan ændre for at forbedre hastigheden på din computer.

Bemærk venligst, at de fleste af disse ændringer vil resultere i en forringet sikkerhed. Dette er den balance mellem hastighed og sikkerhed, som altid vil eksistere.

1. Gå til BullGuard ved at dobbeltklikke på ikonet (ved siden af uret).
2. Gå til Anti-virus menuen > Antivirus Indstillinger, og ændre indstillingerne for BullGuard's virus-beskyttelse.

Jeg har sendt en scan-log fra min computer, men jeg har ikke hørt fra jer endnu?

Sørg for, at scannings-loggen blev indsendt med din korrekte e-mail-adresse. Ved indsendelse af Scan-loggen, indsætter BullGuard automatisk en e-mail-adresse i feltet med dit BullGuard brugernavn, men i nogle tilfælde kan det måske være din arbejds e-mail, måske en forældet e-mail adresse, eller hvis du har købt BullGuard i en boks, kan den se således ud, userXXXXXXX@bullguard.com. I disse tilfælde skal du udfylde din faktiske e-mail adresse, for at vi kan vende tilbage til dig.