BULLGUARD BASIS

Oplys mig venligst mere om BullGuard Antivirus?

BullGuard Antivirus er konstrueret med særlig vægt på pålidelighed og opdaterings hastighed. Dette for at minimere risikoen ved epidemiske virus udbrud.

Baseret på den prisbelønnede BitDefender Antivirus teknologi, tilbyder BullGuard Antivirus brugerne en af de hurtigste svartider på virusudbrud i branchen.

Fortæl mig venligst mere om BullGuard Firewall?

Din pc har mange såkaldte porte (tænk på dem som døråbninger) de tillader programmer som Outlook, Internet Explorer eller Yahoo Messenger at oprette forbindelse til din maskine.

Hackere bruger automatiserede angreb og portscanninger på millioner af internetbrugere hver dag. På denne måde forsøger de at finde sårbarheder i din pc, der kan give dem adgang til dine personlige data. Desværre, kan en standard privat bruger med en DSL-forbindelse modtage op til 30 portscanninger i gennemsnittet på en dag.

BullGuard Firewall-beskyttelse sikrer portene, så ondsindede programmer ikke kan snige sig ind på din maskine. En firewall giver dig fuld kontrol over trafikken til og fra din computer og kan på denne måde stoppe uautoriseret adgang fra ubudne gæster, såvel som uautoriseret trafik fra din computer.

Fortæl mig venligst mere om BullGuard Online Backup?

Online Backup er den ultimative sikkerhedsløsning til dine dokumenter. Online Backup er designet til at beskytte vigtige dokumenter og filer.

Dokumenter gemmes på BullGuards backup servere. Backup serverne er placeret i hærdede bunkere 25 meter over havets overflade i en jordskælvs fri zone. Temperaturen og fugtigheden kontrolleres regelmæssigt for at bevare optimal funktionalitet.

Disse servere indgår i en første linje af servere. Data fra disse bliver kopieret over til nøjagtige ens servere på en anden linje af servere, placeret i en særskilt geografisk placering med 300 km (186 miles) adskillelse.

Alle uploads og downloads til og fra brugeren bliver foretaget via. en sikker overførsels teknologi. Backup-drevet kan tilgås ved hjælp af et brugernavn og en adgangskode, fra enhver computer med internetadgang.

Aktuelle online backup størrelser spænder fra 100MB til 50 GB.

Fortæl mig venligst mere om BullGuard P2P beskyttelse?

Alle Peer-To-Peer (P2P) applikationer såsom ICQ, NetMeeting, Yahoo Messenger, Skype eller MSN Instant Messenger bliver beskyttet med BullGuard.

Hvilken teknologi bruger du?

Antivirus komponenten i BullGuard er drevet af det prisbelønnede BitDefender. Antivirus motorerne er certificerede af ICSA Labs, USA. Dette sikrer hurtig afsløring og fjernelse af størstedelen af de viruser der findes og hver dag kommer til på Internettet.

Hvad er minimumskravene til installation og brug af BullGuard?

Operativ System: Windows 7 / Windows Vista / Windows XP (SP2 minimum)

RAM : 512 Mb RAM

HDD : 200 Mb tilgængelig plads på harddisken

Internet Forbindelse: Opkalds (Dial-up) Internet forbindelse

Er jeg 100% sikker mod virus med BullGuard?

Nej. 100% sikkerhed er målet men ingen er desværre 100% sikret mod virus med et anti-virus produkt. Desværre fortsættes der med at blive skabt nye virus, som er meget sofistikerede og ofte svære at fjerne.

Den gode nyhed er, at BullGuard er et proaktivt sikkerhedsprodukt – det betyder, at vi fanger viruserne, før de rammer dit system. BullGuard undersøger hele tiden og opdaterer dit system med de mest aktuelle informationer og løsninger vedr. virus, for at give dig den bedst mulige sikkerhed.

Hvordan kan jeg beskytte min computer mere effektivt mod virus?

Der er ingen "magisk opskrift" for at beskytte en computer eller et netværk mod virus eller ondsindet kode. Dog kan nogle grundlæggende beskyttelsesforanstaltninger tages I brug:

1. Den korrekte anvendelse af et antivirusprogram og dets hyppige opdatering.
2. Hyppige sikkerhedskopier af alle vigtige dokumenter på eksterne drev (dit BullGuard online backup drev, zip-diske, cd-rom osv.).
3. Hold Windows opdateret. Husk at have Windows Automatisk Opdatering slået til, hvis du bruger Windows XP.
4. Undgå at åbne vedhæftede filer eller mails, der kommer uopfordret, især de vedhæftede filer, der indeholder følgende program endelser (extensions) : .exe, .com, .lnk osv.
5. Regelmæssig scanning af computeren.

Jeg forsøger at installere nogle drivere, og får meddelelsen, Jeg er nødt til at deaktivere alle realtid filovervågningstjenester jeg har kørende... Er det ok, og hvordan gør jeg det?

Du er nødt til at åbne dit BullGuard program og her vælge Antivirus sektionen. Klik derefter på "Antivirus er aktiv" ikonet for at deaktivere realtid filovervågningen. Efter at installationen af driverne er udført, gå tilbage til Antivirus sektionen i BullGuard og sæt den til aktiv tilstand igen.

Hvorfor melder Windows Sikkerheds Center, at BG moduler, ikke er aktiverede?

Dette kan ske af to årsager. Enten er BullGuard modulerne faktisk de-aktiverede, fejler eller melder Windows Sikkerheds Centret fejlagtigt at de ikke er aktive. Du kan kontrollere om modulerne er de-aktiverede eller ikke, ved at åbne BullGuard og gå til henholdsvis Antivirus / Firewall sektionerne.

Hvis modulerne er aktiverede, betyder det, at Windows Sikkerheds Centret, simpelthen ikke anerkender dem som værende aktive. Du kan i dette tilfælde, deaktivere Windows Sikkerheds Centrets kontrol af de angivne moduler.

Kan jeg blokere adgang til bestemte websteder med BG?

Nej, denne mulighed er endnu ikke tilgængelig i BullGuard.

Jeg har allerede et sikkerhedsprogram, som udløber om et par dage. Kan jeg downloade og installere BullGuard mens det andet stadig kører?

Nej, det er stærkt anbefalet, at du afinstallerer alle andre sikkerhedsprogrammer, før du installerer BullGuard. Ellers kan du opleve konflikter mellem de to programmer. Konflikterne kan evt. medføre generelle fejl, hastigheden på maskinen eller at computeren går ned.

Er det anbefalet at anvende to anti-virus produkter eller mere på det samme system?

Ved brug af to anti-virus produkter på den samme computer er det muligt at din sikkerhed forøges. Et sikkerheds produkt kan evt. finde vira, det andet ikke kan finde.

MEN - Hvis du planlægger at bruge to eller flere sikkerhedsprodukter, vil denne praksis sandsynligvis være til skade for dit system, og vil påvirke dets ydeevne drastisk.

(Generelt fraråder vi kraftigt, brug af mere end ét anti-virus eller firewall produkt ad gangen.)

Er du bedre end de andre sikkerheds-produkter?

Sikkerheds markedet er et overfyldt sted. Som kunde, er det en god ting, da du har valget af mange kvalitetsprodukter. Men det kan også være forvirrende - hvilken bør man vælge?

BullGuard skærer igennem forvirringen. Vi samler anti-virus, firewall, spamfilter og backup beskyttelse i en simpel og nem løsning og det gør vi meget effektivt.

Yderliggere tilbyder vi 24/7 live chat og e-mail assistance til alle vores kunder, helt uden merbetaling.