BULLGUARD FIREWALL

BullGuards firewall fortæller mig, at en applikations har fået tilladelse til at benytte internettet. Er Jeg sikker ?

Applikationer der automatisk tillades adgang til internettet, er testet og godkendt af os.

Du behøver ikke bekymre dig, da ingen virus automatisk vil tillades adgang til internettet fra din PC.

BullGuards firewall spørger mig ofte om applikationer, der ønsker adgang til internettet. Hvad skal jeg gøre ?

Når adspurgt om du vil tillade en applikation adgang til internettet, skal du markere Husk mit svar og herefter klikke på Tillad eller Tillad ikke, afhængigt af om du har tillid til det pågældende program.

Firewall gemmer dit svar, så du ikke skal tage stilling til dette, hver gang det pågældende program startes.

Jeg har netop installeret BullGuard, men nu virker min internet forbindelse ikke længere. Hvad gør jeg nu ?

Åbn BullGuard og gå ind under Firewall. Klik her på Applikationsregler og sikrer dig, at dine

Internet browsere er sat til Tillad.

Hvis de er tilladte og du fortsat ikke kan forbinde til internettet, skal du I Firewall-menuen trykke på Firewall er aktiv. Dette vil afbryde firewall og forbindelsen til Internettet genoprettes. Kontakt herefter vores Support, for at finde en løsning på problemet.

Jeg har netop installeret BullGuard og min Internetforbindelse er væsentligt langsommere. Hvad gør jeg nu ?

Først og fremmest, skal du kontrollere om den nedsatte hastighed skyldes vores Firewall.

Det gør du ved midlertidigt, at slå Firewall fra. Åbn BullGuard og vælg Firewall. Tryk på Firewall er aktiv, for at afbryde den. Er Internetforbindelsen herefter på normal hastighed , skal du sikre dig, at andre Firewall programmer er afinstallerede og at Windows Firewall er slået fra.

Hjælper det ikke på hastigheden, at slå Firewall fra, skal du kontakte vores Support for yderligere fejlfinding.

Jeg har netop installeret BullGuard og nu oplever jeg, at nogle af mine programmer ikke længere vil forbinde til Internettet. Hvad gør jeg ?

Åbn BullGuard og vælg Firewall. Klik her på Applikationsregler og sikrer dig, at programmerne er sat til Tillad.

Er programmerne ikke på denne liste, skal de muligvis tilføjes manuelt. Se denne guide og find ud af hvordan dette gøres.

Jeg modtager meddelser fra BullGuards Firewall om, at den har registreret angreb. Er jeg sikker ?

Modtager du meddelser fra BullGuards firewall, om at den har registreret et angreb, skal du ikke bekymre dig. Dette betyder, at et angreb var afværget og neutraliseret.

Firewall standard handling vil være, at midlertidigt blokere angriberens IP-adresse I 300 sekunder (5 Minutter.)

Jeg kan ikke længere komme I kontakt med computere I mit lokale netværk, efter jeg har installeret BullGuard.

Hvis du ikke længere kan se eller tilgå computere I dit lokale netværk efter BullGuard er installeret, skal du åbne BullGuard, gå til Firewall menuen og vælge Firewall indstillinger.

Under fanen Subnets, skal du sikre dig at dine lokale netværksindstillinger er tilstede og herefter sætte hak ved alle bokse under Subnets du har tillid til.

Genstart din computer og herefter skulle du gerne kunne se/tilgå computerne igen.

Jeg kan ikke “pinge” computere I mit lokale netværk. Hvad kan jeg gøre ?

Hvis du ikke længere kan “pinge” en anden computer I dit lokale netværk, efter at have installeret BullGuard, kan du åbne BullGuard og vælge Firewall > Firewall indstillinger. Under fanen Subnets, skal du sikre dig, at dine lokale netværksindstillinger er synlige og der er sat hak ved de tilsvarende bokse.

Gå også ind under Applikationsregler I Firewall menuen og vælg ICMP REGLER.
Tjek at der, både ved ind og ud, er sat hak ved [0] Echo Reply og [8] Echo Request.

Jeg modtager advarsler om angreb fra min router/gateway eller computere I mit netværk. Hvad gør jeg ?

Du kan tilføje enhedens IP-adresse eller sætte den som pålidelig vært I BullGuard. Firewall vil herefter ikke se enheden som en trussel.

Det gør du ved at vælge Firewall indstillinger I Firewall menuen. Vælg her fanen Sikkerhed og tryk på Konfigurer… udfor Aktiver angrebsregistrering. Tryk herefter på Konfigurer…. udfor udeluk værter, du har tillid til, fra angrebsregistrering. I det nye vindue, klikker du på +, indtaster IP-adressen og 255.255.255.255 ved Undernetmaske.

BullGuard har registreret ændringer I din netværkskonfiguration”. Hvorfor modtager jeg denne besked ?

Denne meddelse fortæller dig blot, at din nuværende netværkskonfiguration er registreret.
Du behøver ikke ikke bekymre dig om dette. Hvis du ønsker, kan du slå denne besked fra I Firewall menuen, under Firewall indstillinger > Advarsler . Fjern her hakket fra Adviser mig, når der registreres netværksændringer.

Hvordan kan jeg slå Firewall notifikationer fra?

Du kan deaktivere Firewall notifikationer fra Firewall afsnittet i BullGuard > Firewall-indstillinger i menuen > Advarsler fanen.