BULLGUARD OPDATERINGER

Hvad er den bedste indstilling for opdateringer ?

Vi anbefaler at du lader indstillinger for opdateringer være som standard. Dette sikrer optimal beskyttelse uden forstyrrelser.

Hvor ofte opdateres BullGuard ?

BullGuard opdaterer som standard hver 2. Time. Du kan dog tilpasse opdaterings frekvensen til mellem 1 og 24 timer. Dette kan indstilles under Hovedside -> Systemstatus og her vælge fanen Opdateringer. Tryk her på Tjek for opdateringer og vælg hvor ofte.

Hvorfor meddeler BullGuard, at den ikke har opdateret I X antal dage ?

Hvis BullGuard ikke har modtaget de nyeste opdateringer, skal du åbne BullGuard og vælge Hovedside. Her skal du trykke på Tjek for opdateringer. Hentes og installeres opdateringerne, kan det skyldes at automatisk opdatering er slået fra.

Det kan du slå til igen, ved at gå ind under Hovedside > Systemstatus og her vælge fanen Opdateringer. Sæt her hak ved Søg automatisk efter opdateringer.

Modtager du derimod en fejlmeddelse, når du trykker på Tjek for opdateringer, skal du skrive fejlmeddelsen ned og kontakte Support for assistance.

Hvorfor meddeler Windows, at BullGuard ikke har opdateret I X antal dage ?

Gør Windows dig opmærksom på, at BullGuard ikke er har de nyeste opdateringer, skal du åbne BullGuard og vælge Hovedside. Her skal du trykke på Tjek for opdateringer. Hentes og installeres opdateringerne, kan det skyldes at automatisk opdatering er slået fra.

Det kan du slå til igen, ved at gå ind under Hovedside > Systemstatus og her vælge fanen Opdateringer. Sæt her hak ved Søg automatisk efter opdateringer.

Modtager du derimod en fejlmeddelse, når du trykker på Tjek for opdateringer, skal du skrive fejlmeddelsen ned og kontakte Support for assistance.