BULLGUARD ABONNEMENT SPØRGSMÅL

Hvor mange computere kan jeg anvende mit BullGuard abonnement på?

Et BullGuard abonnement kan anvendes på op til 3 computere.

Bemærk: Efter du har installeret BullGuard på dne anden eller tredje computer vil du blive bedt om at registrere dig. Men klik venligst på linket ”Jeg er allerede BullGuard bruger” og log ind med dit nuværende brugernavn og kodeord.

OK, jeg har købt BullGuard, hvordan håndterer jeg mit abonnement?

Log ind på din konto ved at gå til www.bullguard.com/login.aspx

For at kunne logge ind skal du anvende det brugernavn og kodeord du valgte, da du registrerede dig første gang eller købte BullGuard. Hvis du ikke kan huske disse informationer skal du venligst checke den bekræftelsesmail du fik, da du tilmeldte dig BullGuard (alle de nødvendige informationer findes i denne mail) eller kontakte BullGuard Support på mailadressen support_dk@bullguard.com eller anvende Live Chat Support.

Jeg har netop købt BullGuard, men den bliver ved med at fortælle, at det er en prøveversion. Hvad skal jeg gøre?

Anvend venligst denne guide: Hvordan man aktiverer et BullGuard abonnement.

Note: Almindelige problemer:

1. Ved online betaling har du angivet en anden mailadresse end dit nuværende brugernavn.

2. Du har lige betalt og har måske brug for at klikke på knappen ”Check status” under Hovedside > fanen Konto, så BullGuard kan opdatere din seneste abonnementsstatus.

Hvad er forskellen på de forskellige abonnementspriser?

Prisen på abonnementet afhænger af hvor meget backup plads og hvor længe du ønsker at abonnere på BullGuard.

Du kan vælge mellem fra 1000 MB (som er gratis) til 10000 MB online backup plads. Se priserne her.

Hvordan kan jeg forny mit abonnement?

Det er ret nemt at forny dit abonnement – gå venligst til www.bullguard.com/login.aspx og log ind med dit brugernavn og kodeord, herefter klik på knappen ”Renew” i det højre nederste hjørne under sektionen Payment.

Hvad sker der, når min gratis BullGuard prøvetid udløber?

Når den gratis prøvetid udløber, vil BullGuard stoppe med at beskytte din computer. Dette betyder, at din maskine ikke længere er beskyttet mod vira og hackere.

BullGuard vil ikke længere finde nogen vira, selv ikke, hvis du skanner din computer. Den vil ikke kigge efter nye antivirus opdateringer og vil ikke længere beskytte dine data eller din internetforbindelse på nogen måde.

Når BullGuard udløber skal du beslutte om du vil afinstallere BullGuard og gøre din computer forsvarsløs – eller købe et BullGuard abonnement, der beskytter din PC 24/7 fra ondsindede virusangreb, orme, hackere, trojanere, spyware og alt skadeligt indhold på Internettet.

Køb et BullGuard abonnement.

Note: Når BullGuard udløber vil du kun se modulet Hovedside i programmet. Dette giver adgang til fanen ”Konto”, hvor du enten kan klikke på knappen ”Check status” (hvis du har købt online) eller indtaste en licensnøgle (hvis du har købt i en butik) for at forlænge din abonnementstid.

Hvad sker der efter jeg har købt BullGuard?

Der er to situationer du kan komme ud for:

1. Hvis du har opgraderet din eksisterende prøvekonto (anbefalet), så vent venligst på en bekræftelsesmail fra BullGuard om, at din betaling er modtaget, derefter gå til Hovedside > fanen Konto og klik på knappen ”Check status”.

BullGuard forbinder også til Internettet ved opstart af computeren, hvor den kigger efter virus- og abonnements-opdateringer – hvis din betaling er gennemført, vil din konto automatisk blive opgraderet.

2. Hvis du køber et abonnement fra vores hjemmeside, men under en anden emailadresse end dit brugernavn på din prøvekonto, så får du et nyt kodeord til din BullGuard konto. Dette kodeord er skrevet i bekræftelsesmailen som vi sender øjeblikkeligt efter dit køb.

Normalt vil denne email ankomme i din indbakke inden for sekunder. Hvis du ikke har modtaget den endnu kan det skyldes to ting:

a: Din mailadresse virker ikke korrekt. Hvis du har modtaget andre mails mens du ventede på BullGuard bekræftelsesmailen, så er det ikke det, der er årsagen.

b: Den mailadresse (BullGuard brugernavn) du har angivet er ikke din mailadresse eller den er stavet forkert.

Du kan finde alle relevante informationer om dit BullGuard køb i sektionen my account på vores hjemmeside. Her kan du også finde din faktura på din ordre.

Hvis du har brug for hjælp med dit køb eller oplever problemer, så kontakt os venligst på payment@bullguard.com og vi vil gøre vort bedste for at hjælpe.

Hvilke betalingsmuligheder har jeg for at købe BullGuard?

For at købe BullGuard kan du anvende kreditkort (VISA, AMEX, Eurocard, Mastercard eller Diners) på vores BUY side.

Du kan også benytte dig af vores andre betalingsmuligheder (Paypay, check, bankoverførsel), som du kan finde på ovenstående link.

Hvordan kan jeg genskabe BullGuard?

For at genskabe BullGuard, gør venligst følgende:

1) Download and installler BullGuard fra vores hjemmeside.

2) Efter installationen vil du blive bedt om at indtaste dit BullGuard brugernavn og kodeord. Hvis du ikke kan huske disse informationer kan du checke den bekræftelsesmail vi sendte, da du købte BullGuard.

Hvis du kun kan huske dit brugernavn, men ikke dit kodeord, kan du få tilsendt et link til at ændre dit kodeord. Få sendt en mail til at ændre dit kodeord.

Bemærk: Hvis du geninstallerer BullGuard på en formateret eller ny maskine, skal du klikke på linket ”Jeg er allerede BullGuard bruger” i registreringsvinduet og blot logge ind med dit nuværende brugernavn og kodeord.