OPSÆTNING OG BRUG AF BULLGUARD

Er det anbefalet at bruge to antivirus eller firewall produker på det samme system?

Det at bruge to antivirus eller firewall produkter på den samme computer, kan givetvis øge din sikkerhed - Det ene sikkerhedsprodkut finder måske virusser, som den anden ikke ser.

MEN hvis du beslutter dig for, at bruge to eller flere hukkomelsesbestridende moduler (såsom det BullGuard udbyder), vil dette med høj sandsynlighed, være forstyrrende for dit system, samt påvirke ydelsen drastisk.

Generelt fraråder vi på det stærkeste, at bruge mere end et antivirus eller firewall produkt samtidigt.

Hvorfor bliver BullGuard ved med, at spørge mig omkring programmer, der ønsker adgang til nettet?

Når du lige har installeret BullGurad, vil den stille en masse spørgsmål. Spørgsmålene bestemmer hvilke programmer der skal have adgang til internettet og yder derved vital information til fundamentet for BullGuards Firewall.

Vigtigt: Før du svarer på BullGuards spørgsmål, afmærk venligst i indstillingen "Husk mit svar", så du ikke bliver spurgt om det samme program igen.

Virker BullGuard på servere?

BullGuard er designet til at beskytte individuelle maskiner og ikke computere i et netværk - Dvs. installerer du BullGuard på en server, vil det kune beskytte serveren selv. BullGuard kan do skanne fjerne netværkssteder direkte, eller ved at bruge en planlagt skanningsprofil

BullGuard er ideel til brug i hjemmet eller mindre virksomheder, da en enkelt licens gælder for brug på op til 3 computere.

Hvem skanner mine porte og hvad er MAC spoofing?

Dine porte bliver skannet af en angriber, der sender forespørgsler på forskellige porte og samtidig noterer sig hvilke der svarer tilbage hvordan. Dette er den måde hvorpå en angriber ved, hvilke angreb der virker på dit system.

MAC adressen er en unik kode tilhørende din netværksadapter eller andet netværks-hardware. Spoofing er et forsøg på, at få adgang til et system, ved at udgive sig for at være en autoriseret bruger - I dette tilfælde som din computer, der har en eller flere MAC adresser (afhængig af hvor mange netværkskort du har).

BullGuard's Firewall beskytter dig fra disse former for indtrængen, så vel som mange andre typer angreb, ved at opdage dem og tilbyde muligheden for at bandlyse angriberen permanent.

For at lære mere om hvordan din Firewall fungerer, kontakt venligst BullGuard Support via email eller live support.

Hvordan kan jeg opdatere BullGuard manuelt?

BullGuard opdaterer automatisk ved startop, hvor den bruger BullGuard LiveUpdate servicen.

Opdateringer inkluderer virus signaturer, så vel som forbedringer og fejlrettelser. Denne fleksibilitet bibringer nye funktioner til produktet uden behovet for at geninstallere. Sørg blot for at du er online og at du er fuldt ud opdateret. - BullGuard er som standard sat til, at opdatere sig selv automatisk.

Lær hvordan du opdaterer BulGuard manuelt: Guide til opdatering af BullGuard

Hvor ofte opdaterer BullGuard?

Som standard checker BullGuard for opdateringer hver 8 time og opdaterer som oftest flere gange dagligt. Disse opdateringer kan indeholde nye virus signaturer, forbedringer, fejlrettelser og nye funktioner til eksisterende moduler.

Det er stærkt anbefalet at du holder automatiske opdateringer slået til. Du vil blive advaret hvis dine opdateringer er gamle.

Hvordan kan jeg forbedre hastigheden af min computer?

Indstilingerne for BullGuard's Realtidsbeskyttelse er som standard, sat til et niveau som sikrer en god balance mellem sikkerhed og ydelse.

Hvis du dog stadig føler, at BullGuard sløver din computer, er der indstillinger der kan ændres, for at forbedre ydelsen.

1. Åben BullGuard ved at dobbeltklikke på ikonet i proceslinjen (ved siden af uret).

2. Klik på modulet Antivirus, fanen Beskyttelse og skift indstillingerne for BullGuard's anti-virus beskyttelse.

Vi anbefaler dog på det stærkeste, at du kun laver fil eller filsti ekslusioner, hvis du virkelig ved hvad du laver. Noter venligst at de fleste af disse indstillinger, vil resultere i et lavere niveau af sikkerhed, en det der er sat som standard. Dette er en normal afvejning mellem hastighed og sikkerhed, som altid vil eksistere.

Hvis du ikke er helt sikker på hvilke indstillinger du bør ændre og hvordan, bedes du venligst kontakte Support.

Jeg ønsker at logge ind med en anden bruger, men den logger på automatisk! Hvad gør jeg?

Se venligst denne guide: Hvordan ændrer jeg bruger

Hvordan ændrer jeg mit BullGuard brugernavn og adgangskode?

Hvis du ønsker at ændre dit BullGuard brugernavn eller adgangskode, kan du gøre dette ved at tilgå din BullGuard konto, under min konto sektionen på vores webside. Hvis du har mistet din adgangskode, kan du få en ny tilsendt ved at klikke på her.

Hvordan afinstallerer jeg BullGuard?

Skulle du ønske at afinstallere BullGuard følg venligst denne guide: Afinstallation af BullGuard

Vil min BullGuard virke, hvis jeg bruger en proxy?

Ja. Ved registreringen vil du se en indstilling kaldet "Jeg bruger en proxyforbindelse" - Afmærk blot i denne og indtast den relevante information. BullGuard vil da være i stand til, at forbinde til internettet ordentligt.

Bemærk: Hvis din forbindelsesindstillinger ændrer sig, betydende efter installationen af BullGuard, vil det være nødvendigt at indikere dette for programmet. Ellers vil det ikke være i stand til, at logge din bruger på eller modtage opdateringer. For at gøre dette, gør venligst følgende:

1. Gå til Hovedside > Konto.

2. Klik på [Skift bruger] og indtast dine login info.

3. Afmærk i indstillingen "Jeg bruger en en proxyforbindelse".

4. Indtast dine proxy informationer og klik OK.

5. Log ind påny i BullGuard.

Hvad er forskellen mellem en prøve af BullGuard og den betalte version?

BullGuard har ikke en "prøve"- og en "betalt" version. Den fulde pakke kan downloades og bruges for såvel prøvebrugere og betalende kunder. Den eneste forskel er blot, at brugsperioden for en prøveversion kun er på 60 dage, hvor en betalt version løber 1 - 2 år.

Download BullGuard