English | Deutsch | Dansk | Français | Español

SUPPORT GRUNDLÆGGENDE

Hvilken type support tilbyder i?

BullGuard Support tilbyder hjælp med alt hvad der vedrører BullGuard og sikkerhed.

Vi har valgt 24/7 live chat og email support, som det bedste medie for at yde assistance.

Ikke blot er det muligt, at få tilstede en afskrift af de råd der bliver givet. Det er også muligt for supporteren at sende hurtig guider, trinvise instruktioner og skærmbilleder til brugeren, hvilket gør assistancen både hurtig og præcis.

Derudover, med den nye BullGuard 7.0, er email og live chat nu muligt direkte i programmet. Klik her for at lære, hvor nemt det er at bruge.

Hvor meget koster support?

Support fra BullGuard er fuldstændig gratis, både for prøve-brugere såvel som betalende kunder.

It is central to the BullGuard concept of data security that the customer receive all the assistance needed to fully appreciate the BullGuard application, and that this should not come at a price.

Hvilke sprog tilbydes support i?

For øjeblikket tilbyder vi support på følgende sprog, Engelsk, Tysk, Dansk, Fransk og Spansk. Klik her for at se tidspunkter og betingelser.

Hvad er jeres respons tid?

24 timer. Dette er den maksimale responstid for alle email henvendelser til BullGuard support.

Indenfor denne tidsramme vil brugeren enten modtage en løsning, eller en klar indikation af hvilke trin der bliver taget, samt et estimat på hvornår problemet forventes løst.

Med Live Support sker alting øjeblikkeligt, hvilket er grunden til, at det er vores primære support værktøj, udviklet med henblik på at gøre den ydede service hurtig og præcis.

Bemærk: klik her for de Tyske, Danske, Franske og Spanske support betingelser.

Live Support er nede, hvad gøre jeg?

I virkelig sjældne tilfælde, kan live chatten være offline i korte perioder. Skriv venligst istedet en email til support_dk@bullguard.com og vi vil gøre vores bedste, for at hjælpe hurtigst muligt.