Spørgsmål om Antivirus

Hvordan scanner jeg min computer?
Hvordan planlægger jeg en scanning?
BullGuard har blokeret en infektion, hvad gør jeg nu?

•

Hvordan scanner jeg min computer?

Du kan nemt scanne din computer ved at åbne BullGuard fra Start menuen > Alle programmer > BullGuard. Så skal du klikke på (...) knappen fra Antivirus kassen og tryk derefter på en Antivirus Profil efter dit valg.

Quick scan

Du kan også starte en fuld scanning med Antivirus, inde i Antivirus Indstillinger sektionen  > Avanceret sektionen, klik på Administrer Profiler, vælg en af profilerne , klik på rul ned menuen og vælg Udfør.

Dashboard

En fuld trin for trin guide omkring scanning findes ved at klikke på dette link.

Hvis du har brug for yderligere information kan du gennemse alle FAQ sektioner herfra eller du kan klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail..

•

Hvordan planlægger jeg en scanning?

Hvis du ønsker at planlægge en scanning, åbn BullGuard programet, click på (...) knappen fra Antivirus kassen inde I Hovedmenuen og vælg Indstillinger. Tryk på Avanceret, oppe i højre side af vinduet og klik derefter på Administrer profiler, vælg the ønskede profil (eller du kan selv skabe et nyt profil, som vist her), klik på Hvornår fanen og klik Jeg vil vælge en tidsplan.

Scan profiles

Hvis du har brug for yderligere information kan du gennemse alle FAQ sektioner herfra eller du kan klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail..

•

BullGuard har blokeret en infektion, hvad gør jeg nu?

BullGuard vil blokere de fleste uønskede filer inden de kan skade din computer. Vi anbefaler dog at køre en fuld scanning med BullGuard i Fejlsikret Tilstand for at være på den sikre side.

For at genstarte din PC i Fejlsikret Tilstand, bedes du følge instruksene fra denne vejledning.

Når du er i Fejlsikret Tilstand, venligst åbn BullGuard programet som er installeret på din computer fra Start menuen > Alle programmer > BullGuard. Derefter på selve programmet skærm klik på (...) knappen fra Antivirus kassen og klik derefter på Fuld scanning. Når scanningen er færdig, sørg for at klikke på Fix til alle fejl bliver løst og kun derefter skal du genstarte din PC i Normalt Tilstand.

Dashboard

Hvis du har brug for yderligere information kan du gennemse alle FAQ sektioner herfra eller du kan klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.