Spørgsmål om Antivirus

Hvordan scanner jeg min computer?
Hvordan planlægger jeg en scanning?
BullGuard har blokeret en infektion, hvad gør jeg nu?

•

Hvordan scanner jeg min computer?

Du kan nemt scanne din computer ved at åbne BullGuard fra Start menuen > Alle programmer > BullGuard. Derefter skal du klikke på SCAN i BullGuards grænseflade og vælge FULD SCANNING og Antivirus vil starte scanningen, samt PC TuneUp og Sårbarheder scanner.

Quick scan

Du kan også bare starte en fuld scanning kun med Antivirus, ved at vælge KONTROLPANEL > Antivirus > Fuld scanning.

Dashboard

En fuld trin for trin guide omkring scanning findes ved at klikke på dette link.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvordan planlægger jeg en scanning?

Du kan planlægge en scanning ved at åbne BullGuard programet fra Start menuen > Alle programmer > BullGuard. Derefter skal du vælge KONTROLPANEL > Antivirus > Tilpassede scanninger, vælg den ønskede profil (eller kan du selv lave en som vist her) og klik på Planlæg profil. Indstil profilen til at køre når det passer dig bedst og klik på OK.

Scan profiles

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

BullGuard har blokeret en infektion, hvad gør jeg nu?

BullGuard vil blokere de fleste uønskede filer inden de kan skade din computer. Vi anbefaler dog at køre en fuld scanning med BullGuard i Fejlsikret Tilstand for at være på den sikre side.

For at genstarte din PC i Fejlsikret Tilstand, du bedes følge instruksene fra denne vejledning.

Når du er i Fejlsikret Tilstand, venligst åbn BullGuard programet fra Start menuen > Alle programmer > BullGuard. Derefter skal du vælge KONTROLPANEL > Antivirus og klikke på Fuld scanning. Når scanningen er færdig, sørg for at klikke på Reparer indtil alle problemmer er løst og genstart din computer i normal tilstand.

Dashboard

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.