We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. By continuing to browse, we are assuming that you have no objection in accepting cookies. You can change your cookie settings at any time.

BullGuard Support



Spørgsmål om Backup

Er min Backup sikret?
Hvordan oprette jeg en Backup profil?
Hvordan planlægger jeg Backup?
Hvorfor får jeg en meddelelse om at Backup er fyldt? Hvad gør jeg for at fjerne meddelelsen?
Hvordan får jeg adgang til min Online-drev?
Hvordan bruger jeg jeres Backup for at dele online filer?
Kan jeg lave Backup uden at oprette en profil?

  •  

    Er min Backup sikret?

    Din Backup er meget sikret ved os.

    Alt data du laver backup af er der endnu en gang lavet backup af på vores servere.

    Alle upload og download gå igennem meget sikre SSL overførsler. Din datas overførsel til vores servere er som standard krypteret med en AES 256 krypteringsprotokol, for at opnå maximum sikkerhed.

    Selve filerne er krypteret med samme protokol på vores servere og man kan kun får adgang til dem ved at indtaste brugernavn og adgangskode.

     

    Hvis du har brug for yderligere information kan du gennemse alle FAQ sektioner herfra eller du kan klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.


  •  

    Hvordan oprette jeg en Backup profil?

    For at opsætte din backup profiler skal du klikke på (…) knappen fra Backup sektionen > vælg Indstillinger >klik på Avanceret knappen oppe i højre hjørne på skærmen og tryk Administrer Profiler. Dette vil føre dig til siden med oversigt til dine profiler, hvor du kan vælge at Tilføje en ny Profil.

    Hvis du allerede har en profil, kan du vælge den fra din liste i venstre side og ændre dens indstillinger fra de 4 fanelbader i højre side af vinduet.

    BK_AddNew

    Hvis du gerne vil vide hvordan du kan åbne BullGuards grænseflade, klik her.


    For at kunne åbne BullGuards grænseflade du kan gøre følgende:

    1. Gå til Start menuen > Alle programmer > BullGuard > BullGuard.
    2. Dobbelt-klik på BullGuard ikonet som findes på din Skrivebord.
    3. Klik på BullGuard ikonet, som vises i nederste højre hjørne af skærmen, ved siden af Windows uret, som vist her:

      BGIcon

     

    Hvis du har du brug for yderligere information kan du gennemse alle FAQ sektioner herfra eller du kan klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.


  •  

    Hvordan planlægger jeg Backup?

    For at planlægge en backup profil eller for at ændre en eksisterende profil, du bedes gøre følgende:

    Åbn BullGuard programet.

    • Klik (…) knappen fra Backup sektionen , og vælg Administrer Profiler.

      BK_Manage

    • Vælg Backup profilen du ønsker at planlægge og klik derefter på Hvornår fanen.

      BK_edit

    • Vælg Jeg vil vælge en tidsplan og indstil den som du ønsker.

      BK_Schedule

     

    Hvis du har brug for yderligere information kan du gennemse alle FAQ sektioner herfra eller du kan klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.


  •  

    Hvorfor får jeg en meddelelse om at Backup er fyldt? Hvad gør jeg for at fjerne meddelelsen?

    Hvis du får en meddelelse om at Backup ikke kunne køre pga. plads mangel, betyder det at at du har fyldt op din tilgængelige plads på Online-drevet og det er ingen plads tilbage for nye filer. Det brugte Backup plads vil blive vist i BullGuards hovedmenus grænseflade.

    Det er flere tilgængelige muligheder i dette tilfælde:

     

    • Køb mere backup plads. Du kan opgradere din konto som vist her
    • Slet filer fra din Online-drev. For at lære om hvordan du åbner Online-drevet du bedes klikke her
    • Stoppe alle planlagte backup. For at  gøre dette skal du åbne BullGuard programet,og gå til  Indstillinger > Backup sektionen . Der kan du vælge hvis BullGuard skal køre en planlagt backup ved at slå den til eller fra ved at bruge tænd og sluk knappen i højre side.

      BK_OFF

    • Ændre på backup indstillinger for at kunne lave backup af færre filer, efter du har frigjørt plads på Online-drevet. Du skal åbne BullGuard programet og gå til Indstillinger fra Backup sektionens rul ned listen, vælg Avanceret øverst oppe i højre side af vinduet og klik på Administrer Profiler.

      Vælg den backup profil du ønsker at ændre på, og fjern hakket fra nogle sktioner eller brug Rediger knappen for at fjerne filer eller emails fra Backup.

      RemFiles

     

    Hvis du har brug for yderligere information kan du gennemse alle FAQ sektioner herfra eller du  kan klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.


  •  

    Hvordan får jeg adgang til min Online-drev?

    Du kan få adgang til din Online-drevet på 3 måder:

    • Fra Min konto sektionen på vores hjemmeside ved at klikke på Min Onlinebackup.

      MA_OD

      Du kan gøre dette fra enhvert computer, selvom BullGuard ikke er installeret på PCen.
    • Åbn Online Drevet fra BullGuard programmet, ved at klikke på (…) knappen fra Backup sektionen > Online Drevet.

      BK_OD

    • Dobbelt klik på Computer fra din computers skrive bord. BullGuard Online Drive vil kunne ses i listen over alle dine computers drev.

      MC_OnlineDrive

     

    Hvis du har brug for yderligere information kan du gennemse alle FAQ sektioner herfra eller du kan klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.


  •  

    Hvordan bruger jeg jeres Backup for at dele online filer?

    BullGuard programet giver dig muligheden for at dele filer fra din computer eller fra din Online-drev med alle dem du ønsker at dele med.

    For at gøre det, du skal højre-klikke på den fil du ønsker at dele og vælg Backup med BullGuard > Del med venner.


    Share_PC

    Vælg om du ønsker at sende linket automatisk på mailen eller om du ønsker at se linket på skærmen, vælg hvor lang tid filen skal være tilgængelig og klik på Del.

    Som et alternativt mulighed, kan du dele filer som allerede findes på din Online-drev. Du kan gøre det ved at gå til Min konto sektionen på vores hjemmeside og klikke på Min Onlinebackup.

    Du vil kunne se indholdet i din Online-drev. Sæt hak i boksen ved siden af den fil du ønsker at dele, klik på Del og vælg de indstillinger du ønsker for fildeling.

    MA_Share

    De personer som modtager filen vil kunne have adgang til filen uden at skulle logge på. De får selvfølgelig ikke adgang til andre detaljer på din Online-drev.

    Hvis du nu ombestemmer dig omkring fildelingen, selvom du har sendt linket på mail eller direkte, kan du godt slette det pågældende fil fra din Online-drev for at nægte adgang til det.

     

    Hvis du har brug for yderligere information kan du gennemse alle FAQ sektioner herfra eller du kan klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.


  •  

    Kan jeg lave Backup uden at oprette en profil?

    Du kan faktisk lave manuelt Backup af dine filer uden at skulle oprette backup profiler. Du kan gøre det på 3 måder:

    • Brug Upload knappen fra Online-drevet, på din kontos side, på vores hjemmeside.

      MA_Upload

      Du kan bruge denne mulighed fra alle computere som er koblet til Internet, selvom de ikke har BullGuard programmet installeret.
    • Klik på filen du ønsker at lave backup af, hold venstre musknappen inde og træk og slip filen inde i Online-drev vinduet åbnet i Internet Explorer. Du kan åbne Online-drevet ved at klikke på dette her


    • Højre-klik på den fil du ønsker at lave backup af og vælg Backup med BullGuard > Tilføj til backup.

      RC_Upload

      Filen bliver kopieret til Online-dreve næste gang din computer gå i idle.

     

    Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.


 

Kan du ikke finde hvad du søger efter?

Kontakt vores Support team lige nu.