Generelle spørgsmål

Er mit problem direkte relateret til BullGuard?
Hvordan opdatere jeg?
Hvor ofte opdateres programet? Hvor kan jeg se det?

•

Er mit problem direkte relateret til BullGuard?

Dit problem kan være direkte relateret til BullGuard hvis:

- den opståede lige efter du installerede BullGuard på din computer

- den opståede lige efter du opgraderede BullGuard

- du lukker/fjerne BullGuard og problemet forsvinder

Dir problem er IKKE medført af BullGuard hvis:

- den var der før du installerede BullGuard

- du afinstallere/fjerne BullGuard og problemet er der stadig

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvordan opdatere jeg?

For at opdatere BullGuard programet du skal åbne programet og klikke på “Sidste opdatering: x minutter siden” som findes i nederste venstre hjørne på BullGuards forside.

BullGuard Home Screen

For mere information om automatiske opdateringer, venligst klik her.

For mere information og billeder, venligst læs denne guide.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvor ofte opdateres programet? Hvor kan jeg se det?

Som standard, er BullGuard indstillet til at opdatere sig selv hver 2. time, uden at give besked om det (fuldstændig lydløs).

For at ændre standard opdateringer indstillinger, du skal åbne BullGuard programet og trykke på INDSTILLINGER knappen som findes i den øverste sektion på BullGuards forside. I det nye vindue du skal klikke på Opdateringer (under Generelt) og indstille opdateringer og opdateringersmeddelelser som du ønsker det.

BullGuard Home Screen

Bemærk: Vi anbefaler ikke at indstille opdateringer til at opdatere over 2 timer da Antivirus opdateringer bliver sendt ud hver anden time.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.