Spørgsmål om Installation/ Afinstallation/ Opgradering

Hvordan installere jeg?
Hvordan afinstallere jeg BullGuard fra min computer?
Hvordan opgradere jeg til den seneste version?
Hvordan installere jeg på en ekstra computer?
Hvordan installere jeg fra den CD jeg har købt?
Hvad gør jeg hvis jeg har en CD med en ældre verison af BullGuard?
Installation fejlfinding...??

•

Hvordan installere jeg?

1. Hent BullGuard 2014 fra vores hjemmeside herfra: http://download.bullguard.com/BullGuardDownloader.exe. For en mere detaljeret vejledning om hvordan du kan hente at benytte en web browser klik på denne guide
    2. Kør installationsfilen og følg anvisninger. For en mere detaljeret vejledning se denne guide
    3. Registrere en mailadresse og adgangskode eller log på med de samme oplysninger du registrerede dig på vores hjemmeside.
    4. Når grænsefladen kommer op på skærmen, tryk på “Genstart nu” knappen ved Firewall sektionen.

•

Hvordan afinstallere jeg BullGuard fra min computer?

Følg en af disse muligheder for at afinstallere BullGuard.

Mulighed 1. Afinstallere BullGuard fra Kontrolpanelen:

a. For Windows XP/Vista og 7: Gå til Start > Kontrolpanel > Programmer > Programmer og funktioner (hvis du kører med Windows XP denne funktion hedder Tilføj eller fjern programmer).

b. For Windows 8, hold Windows tasten ned fra din tastatur , og indsæt Control Panel, tryk derefter Enter.

Så skal du finde BullGuard i listen. Vælg den, klik på Fjern og gå igennem afinstallationsprocessen.

Win7Uninst

For en komplet afinstallationsguide, venligst klik på dette link.

Mulighed 2. Afinstallere programet ved at bruge Uninst.exe værktøjet fra din computer:

Dobbelt klik på “Computer” ikonen fra din skrivebord > derefter dobbelt-klik på C:\ drive > Programmer > BullGuard LTD> BullGuard og så find Uninst.exe filen og kør den ved at dobbelt-klikke den.

UninstallUninst

Gå igennem afinstallationguiden og genstart din computer når du bliver bedt om det for at fuldføre processen.

For en mere detaljeret guide, kan du klikke på dette link.

Bemærkning vedrørende gem indstillinger

Gem indstillinger valget vil automatisk gemme alle Antivirus og Backup profiler, Firewall konfiguration, program indstillinger og Spamfilter hvid og sortlister. Vi anbefaler at gemme dine præferencer hvis du ønsker at geninstallere BullGuard og ikke ønsker at konfigurere programet igen.

Hvis du har du brug for yderligere information kan du gennemse alle FAQ sektioner herfra eller du kan klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvordan opgradere jeg til den seneste version?

1. Hent BullGuard ved at klikke her. For en mere detaljeret guide om hvordan du kan hente filer i web browseren klik her.
    2. Kør BullGuardDownloader.exe filen ved at dobbelt-klikke på den. Dette vil også meddele at den gammel version vil afinstalleres.
    3. Følg anvisninger fra afinstallationsguiden og genstart din computer når du bliver bedt om det.
    4. Så snart Windows er startet op, vil installationen begynde helt automatisk. Gå igennem installationguiden og genstart din computer når du bliver bedt om det, for at fuldføre opgraderingen.

For mere information venligst følg denne guide.

Hvis du har du brug for yderligere information kan du gennemse alle FAQ sektioner herfra eller du kan klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvordan installere jeg på en ekstra computer?

Inden du installere BullGuard:

A. Sørg for at du har fjernet/afinstalleret alle andre sikkerhedsprogrammer fra den computer hvor du ønsker at installere BullGuard på.

For at lære om hvordan du afinstallere et program fra din computer klik her.

Gå til Start > Kontrolpanel > Programmer > Programmer og funktioner ( hvis du kører med Windows XP denne funktion hedder Tilføj eller fjern programmer) og find sikkerhedsprogramet i listen. Vælg den og anvend Fjern knappen.

Følg afinstallationsguidens anvisninger og genstart din computer til sidst.

B. Sørg for at du kender dit BullGuard brugernavn og adgangskode. Du kan teste om du har de korrekte oplysninger ved at logge på her. Hvis du ikke kan huske dine kontooplysninger, klik her

Kan du ikke huske din adgangskode, venligst klik på Glemt adgangskode og gå igennem alle trin for at gendanne din adgangskode. Du finder en komplet guide om hvordan du gendanne din adgangskode her.
    Kan du ikke huske dit brugernavn, venligst åbn BullGuard programet fra din computer, gå til INDSTILLINGER og vælg Konto. Du vil kunne se din brugernavn som vist på det nedenstående billede. Du kan åbne programet ved at gå til Start knappen, vælge Alle Programmer > BullGuard og klikke på BullGuard ikonet.

SETAccount

1. Hent BullGuard Internet Security 2014 fra vores hjemmeside herfra: http://download.bullguard.com/BullGuardDownloader.exe. For en mere detaljeret guide om hvordan du kan hente filer klik her.
    2. Kør BullGuardDownloader.exe filen ved at dobbelt-klikke på den og følge anvisninger. For en mere detaljeret guide om hvordan du installere se her.
    3. Log på i BullGuard med din eksisterende konto (emailadressen som du har registreret dig med på den første computer
    4. Tillad BullGuard for at hente og implementere de nødvendige opdateringer og genstart din computer når bedt om det.

Efter computer genstart er det hele klar og BullGuard er aktiv på din PC.

Hvis du har du brug for yderligere information kan du gennemse alle FAQ sektioner herfra eller du kan klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvordan installere jeg fra den CD jeg har købt?

CD indhold

Æsken indeholder en produkt brugsanvisning, Licensnøglen og en CD-ROM som har programet på.
    Licensnøglen (kommer i følgende format og består af 16 tal/numre XXXX-XXXX-XXXX-XXXX) findes på den lille sticker lige under CD-en.

Venligst bemærk at vi anbefaler at hente og installere den seneste version BullGuard version fra vores hjemmeside da den indeholder nyere opdateringer end den version som kommer med CD-en.

Hvis du ønsker at installere programet fra vores hjemmeside, bedes du følge denne guide.

Ellers kan du indsætte CD-en i CD/DVD drevet og installationen vil starte helt automatisk. Alt du skal gøre er at følge anvisninger på skærmen og genstarte din computer til sidst for at fuldføre BullGuard installationen.

For en mere detaljeret vejledning om hvordan du kan gå igennem installationesguiden du bedes kigge på denne guide.

Bemærk: Hvis installationen starte ikke starte op når du indsætte CD-en i computer, du bedes gå til Start > Computer og dobbelt-klikke på din CD/DVD drev ikon.

Hvis du har du brug for yderligere information kan du gennemse alle FAQ sektioner herfra eller du kan klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvad gør jeg hvis jeg har en CD med en ældre verison af BullGuard?

Mulighed A. Du har allerede BullGuard Internet Security 2014 på din computer. For at tjekke hvilken version du har installeret på din PC, skal du åbne BullGuard programet og kigge i nederste venstre hjørne af vinduet.

BGVersion

I dette tilfælde skal du blot aktivere licensnøglen som vist i denne guide.

Mulighed B. Du har et udløbet BullGuard Internet Security abonnement og du har geninstalleret programet.

I dette tilfælde vil du få den nedenstående meddelelse efter installation:

Inst_Activate_LC

Tryk på Aktiver licensnøglen for at kune benytte licensnøglen/aktiveringskoden du har fået sammen med CD-en.

Du bliver bedt om at logge på med dit BullGuard brugernavn og adgangskode på vores hjemmeside.

Log på og aktivere nøglen her:

Activate_Online

Nu skal du tilbage til BullGuard programet og trykke på Kontroller status igen.

Mulighed C. Du har købt en BullGuard CD med en ældre version af programet og du har ikke programet installeret på din computer.

Inden du kan installere BullGuard du bedes sørge for at fjerne/afinstallere alle andre sikkerhedsprogrammer fra din computer.

For at lære hvordan man afinstallere et program her

Du skal gå til Start>Kontrolpanel>Programmer og funktioner (Tilføj eller fjern programmer i Windows XP) og find sikkerhedsprogramet i listen. Vælg den og brug Fjern knappen.

Følg alle afinstallation anvisninger og genstart din computer til sidst.

Følg venligst Installation Guiden og aktivere licensnøglen som vist her: https://www.bullguard.com/support/product-guides/bullguard-internet-security-guides-14/getting-started/entering-your-licence-key.aspx

Hvis du har du brug for yderligere information kan du gennemse alle FAQ sektioner herfra eller du kan klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Installation fejlfinding...??

Inden du installere BullGuard bedes du sikre dig  at du har fjernet/afinstalleret alle andre sikkerhedsprogrammer fra den computer du vil installere på.

Du kan lære at afinstallere et program her

Du skal gå til Start>Kontrolpanel>Programmer og funktioner(Tilføj eller fjern programmer i Windows XP) og find sikkerhedsprogramet i listen. Vælg den og brug Fjern knappen.

Følg alle afinstallation anvisninger og genstart din computer til sidst.

Jeg får en besked om konflikterende software
    Hvis du ikke har afinstalleret dem før du har installeret BullGuard, vil du få denne besked:

Conflicting_Software

Gå videre med at afinstallere de konflikterende software enten via beskeden fra BullGuard eller følg alle trin fra den tidligere post.

Jeg får en besked vedrørende Agnitum Firewall Driver:

1. Find ud af om du kører med en 32-bit eller 64-bit operativsystem, ved at følge denne guide: http://support.microsoft.com/kb/827218
    2. Klik på linket som svarer til din operativsystems type og vælg at gemme filen på Skrivebordet:
      a) 32-bit: http://www.agnitum.com/download/support/clean.zip
      ELLER
      b) 64-bit: http://www.agnitum.com/download/support/clean64.zip
    3. Genstart din computer i Fejlsikret Tilstand ved at følge disse instrukser.
    4. Derefter skal du pakke ud værktøjet fra .zip arkivet og højre-klik på den for at kunne vælge “Udpak alle...”.
    5. Til sidst skal du køre værktøjet ved at dobbelt-klikke på den. I det vindue som åbner sig på skærmen, bekræft at du vil afinstallere/fjerne Agnitum programet ved at klikke på Ja.
    6. Når afinstallationen er udført vil din computer genstarte automatisk.
    7. Prøv at installere BullGuard igen.

Jeg får en besked vedrørende Microsoft Logo.

I dette tilfælde har du en PC med Windows XP og for at løse det du skal højre-klikke på Computer ikonet og vælge Egenskaber.

Vælg Hardware sektionen og tryk på Driver signering.

I det nye besked/vindue skal du sørger for at indstillingen er sat på Advar og så skal du bekræfte ændringen. Nu kan du prøve at installere BullGuard igen.

Jeg får en besked der hedder “Kan ikke tilslutte til download server(12037) ”

I dette tilfælde skal du tjekke klokkeslæt og dato på din computer ved at klikke på ikonet i nederste højre hjørne af skærmen og vælge Skift indstillinger for dato og klokkeslæt.

Indstil dem begge to og prøv at installere programet igen.

Hvis du har du brug for yderligere information kan du gennemse alle FAQ sektioner herfra eller du kan klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.