Spørgsmål om Installation/ Afinstallation/ Opgradering

Hvordan installere jeg?
Hvordan afinstallere jeg BullGuard fra min computer?
Hvordan opgradere jeg til den seneste version?
Hvordan installere jeg på en ekstra computer?
Hvordan installere jeg fra den CD jeg har købt?
Hvad gør jeg hvis jeg har en CD med en ældre verison af BullGuard?
Installation fejlfinding...??

•

Hvordan installere jeg?

1. Hent BullGuard 2013 fra vores hjemmeside herfra: http://download.bullguard.com/BullGuardDownloader.exe. For en mere detaljeret vejledning om hvordan du hente ved at benytte en web browser klik på denne guide
    2. Kør installationsfilen og følg anvisninger. For en mere detaljeret vejledning se denne guide
    3. Registrere en mailadresse og adgangskode eller log på med de samme oplysninger du registrerede dig på vores hjemmeside.
    4. Når grænsefladen kommer op på skærmen, klik på den røde Status knap og tryk på “Genstart nu” i Firewall sektionen.

•

Hvordan afinstallere jeg BullGuard fra min computer?

Følg en af disse muligheder for at afinstallere BullGuard.

Mulighed 1. Afinstallere BullGuard fra Kontrolpanel:

Gå til Start > Kontrolpanel > Programmer > Programmer og funktioner (hvis du kører med Windows XP denne funktion hedder Tilføj eller fjern programmer). Find BullGuard i listen. Vælg den, klik på Fjern og gå igennem afinstallationsprocessen.

Win7Uninst

For en komplet afinstallationsguide, venligst klik på dette link.

Mulighed 2. Afinstallere programet ved at bruge Uninst.exe værktøjet fra din computer:

Gå til Start og klik på “Computer” > dobbelt-klik på C:\ drive > Programmer > BullGuard LTD> BullGuard og så find Uninst.exe filen og kør den ved at dobbelt-klikke på den.

UninstallUninst

Gå igennem afinstallationguiden og genstart din computer når du bliver bedt om det for at fuldføre processen.

For en mere detaljeret guide, du kan klikke på dette link.

Bemærkning vedrørende gem indstillinger

Gem indstillinger valget vil automatisk gemme alle Antivirus og Backup profiler, Firewall konfiguration, program indstillinger og Spamfilter hvid og sortlister. Vi anbefaler at gemme dine præferencer hvis du ønsker at geninstallere BullGuard og ikke ønsker at konfigurere programet igen.

•

Hvordan opgradere jeg til den seneste version?

1. Hent BullGuard ved at klikke her. For en mere detaljeret guide om hvordan du hente filer i web browser klik her.
    2. Kør BullGuardDownloader.exe filen ved at dobbelt-klikke på den. Dette vil også meddeler at den gammel version vil afinstalleres.
    3. Følg anvisninger fra afinstallationsguiden og genstart din computer når du bliver bedt om det.
    4. Så snart Windows er startet op, vil installationen begynde helt automatisk. Gå igennem installationguiden og genstart din computer når du bliver bedt om det, for at fuldføre opgraderingen.

For mere information venligst følg denne guide.

•

Hvordan installere jeg på en ekstra computer?

Inden du kan installere BullGuard:

A. Sørg for at du har fjernet/afinstalleret alle andre sikkerhedsprogrammer fra den computer hvor du ønsker at installere BullGuard på.

For at lære om hvordan du afinstallere et program fra din computer klik her.

Gå til Start > Kontrolpanel > Programmer > Programmer og funktioner ( hvis du kører med Windows XP denne funktion hedder Tilføj eller fjern programmer) og find sikkerhedsprogramet i listen. Vælg den og anvend Fjern knappen.

Følg afinstallationsguidens anvisninger og genstart din computer til sidst.

B. Sørg for at du kender dit BullGuard brugernavn og adgangskode. Du kan teste om du har de korrekte oplysninger ved at logge på her. Kan du ikke huske dine kontooplysninger, klik her

Kan du ikke huske din adgangskode, venligst klik på Glemt adgangskode og gå igennem alle trin for at gendanne din adgangskode. Du finder en komplet guide om hvordan du gendanne din adgangskode her.
    Kan du ikke huske dit brugernavn, venligst åbn BullGuard programet fra din computer, gå til INDSTILLINGER og vælg Konto. Du vil kunne se din brugernavn som vist på det nedenstående billede. Du kan åbne programet ved at gå til Start knappen, vælge Alle Programmer > BullGuard og klikke på BullGuard ikonet.

SETAccount

1. Hent BullGuard Internet Security 2013 fra vores hjemmeside herfra: http://download.bullguard.com/BullGuardDownloader.exe. For en mere detaljeret guide om hvordan du hente filer klik her.
    2. Kør BullGuardDownloader.exe filen ved at dobbelt-klikke på den og følge anvisninger. For en mere detaljeret guide om hvordan du installere se her.
    3. Log på i BullGuard med din eksisterende konto (mailadressen registreret på den første computer)
    4. Tillad BullGuard for at hente og implementere de nødvendige opdateringer og genstart din computer når bedt om dette.

Efter computer genstart er det hele klar og BullGuard er aktiv på din PC.

•

Hvordan installere jeg fra den CD jeg har købt?

CD indhold

Æsken indeholder en produkt brugsanvisning, Licensnøglen og en CD-ROM som har programet på.
    Licensnøglen (i følgende format XXXX-XXXX-XXXX-XXXX) findes på den lille sticker lige under CD-en.

Venligst bemærk at vi anbefaler at hente og installere den seneste version af BullGuard fra vores hjemmeside da den indeholder nyere opdateringer end den version som kommer med CD-en.

Ønsker du at installere programet fra vores hjemmeside, du bedes følge denne guide.

Ellers kan du indsætte CD-en i CD/DVD drevet og installationen vil starte helt automatisk. Alt du skal gøre er at følge anvisninger på skærmen og genstart din computer for at fuldføre BullGuard installationen.

For en mere detaljeret vejledning om hvordan du gå igennem installationesguiden du bedes kigge på denne guide.

Bemærk: Hvis installationen starte ikke op når du indsætte CD-en i computer, du bedes gå til Start > Computer og dobbelt-klikke på din CD/DVD drev ikon.

•

Hvad gør jeg hvis jeg har en CD med en ældre verison af BullGuard?

Mulighed A. Du allerede har BullGuard Internet Security 2013 på din computer. For at tjekke hvilken version du har installeret på din PC, du skal åbne BullGuard programet og kigge i nederste venstre hjørne af vinduet.

BGVersion

I dette tilfælde du skal blot aktivere licensnøglen som vist i denne guide.

Mulighed B. Du har et udløbet BullGuard Internet Security abonnement og du har geninstalleret programet.

I dette tilfælde vil du får det nedenstående meddelelse efter installation:

Inst_Activate_LC

Tryk på Aktivere licensnøglen for at kune benytte licensnøglen/aktiveringskoden du har fået sammen med CD-en.

Du bliver bedt om at logge ind på med dit BullGuard brugernavn og adgangskode på vores hjemmeside.

Log på og aktivere nøglen her:

Activate_Online

Nu skal du tilbage til BullGuard programet og trykke på Kontroller status igen.

Mulighed C. Du har købt en BullGuard CD med en ældre version af programet og du har ikke programet installeret på din computer.

Inden du kan installere BullGuard du bedes sørge for at fjerne/afinstallere alle andre sikkerhedsprogrammer fra din computer.

Du kan lære at afinstallere et program her

Du skal gå til Start>Kontrolpanel>Programmer og funktioner (Tilføj eller fjern programmer i Windows XP) og find sikkerhedsprogramet i listen. Vælg den og brug Fjern knappen.

Følg alle afinstallation anvisninger og genstart din computer til sidst.

Nu skal du følge installation guiden og aktivere licensnøglen som vist her: https://www.bullguard.com/support/product-guides/bullguard-internet-security-guides-13/getting-started/entering-your-licence-key.aspx

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Installation fejlfinding...??

Inden du kan installere BullGuard du bedes sørge for at fjerne/afinstallere alle andre sikkerhedsprogrammer fra din computer.

Du kan lære at afinstallere et program her

Du skal gå til Start>Kontrolpanel>Programmer og funktioner(Tilføj eller fjern programmer i Windows XP) og find sikkerhedsprogramet i listen. Vælg den og brug Fjern knappen.

Følg alle afinstallation anvisninger og genstart din computer til sidst.

Jeg får en besked om konflikterende software
    Hvis du nu har ikke afinstalleret dem inden du begyndte at installere BullGuard, du vil nok får denne besked:

Conflicting_Software

Gå videre med at afinstallere de konflikterende software enten via beskeden fra BullGuard eller følg alle trin fra den tidligere post.

Jeg får en besked vedrørende Agnitum Firewall Driver:

1. Find ud af om du kører med en 32-bit eller 64-bit operativsystem, ved at følge denne guide: http://support.microsoft.com/kb/827218
    2. Klik på linket som svarer til din operativsystems type og vælg at gemme filen på Skrivebord:
      a) 32-bit: http://www.agnitum.com/download/support/clean.zip
      ELLER
      b) 64-bit: http://www.agnitum.com/download/support/clean64.zip
    3. Genstart din computer i Fejlsikret Tilstand ved at følge disse instrukser.
    4. Derefter skal du pakke ud værktøjet fra .zip arkivet og vælg at højre-klikke på den for at kunne vælge “Udpak alle...”.
    5. Til sidst skal du køre værktøjet ved at dobbelt-klikke på den. I det vindue som åbner sig på skærmen, bekræft at du vil afinstallere/fjerne Agnitum programet ved at klikke på Ja.
    6. Når afinstallationen er udført vil din computer genstartes automatisk.
    7. Prøv at installere BullGuard igen.

Jeg får en besked vedrørende Microsoft Logo.

I dette tilfælde har du en PC med Windows XP og for at løse det du skal højre-klikke på Computer ikonet og vælge Egenskaber.

Vælg Hardware sektionen og tryk på Driver signering.

I det nye besked/vindue du skal sørge for at optionen er sat på Advar og så skal du bekræfte ændringen. Nu kan du prøve at installere BullGuard igen.

Jeg får en besked det hedder “Kan ikke tilslutte til download server(12037) ”

I dette tilfælde du skal tjekke klokkeslæt og dato på din computer ved at klikke på ikonet i nederste højre hjørne af skærmen og vælge Skift indstillinger for dato og klokkeslæt.

Indstil dem begge to og prøv at installere programet igen.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.