Spørgsmål om Tune-up og Parental Control

Hvordan kan jeg tune-up min computer?
Hvordan bruger jeg Parental Control?

•

Hvordan kan jeg tune-up min computer?

For at køre PC Tune Up, du skal åbne BullGuard programet fra Start menuen > Alle programmer > BullGuard og klik på (...) knappen inde ved PC Tune Up sektionen fra BullGuards hovedvindue og klik derefter på Optimer knappen.

RunPTU

Hvis scanningen er færdig, men behøver yderligere hjælp fra dig, så kan du gøre følgende fra Meddelelsecentralen > PC Tune Up sektionen, ved at klikke på Administrer knappen.

For mere information og billeder, venligst tjek PC Tune Up guiden ud ved at klikke her.

Hvis du har du brug for yderligere information kan du gennemse alle FAQ sektioner herfra eller du kan klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvordan bruger jeg Parental Control?

Hvad er Parental Control?

Den beskytter dine børn for upassende indhold og tvivlsomme websteder, begrænser deres tid på Internet, overvåger deres online adfærd og hjælper dem med at beholde alle deres personlige oplysninger.

Hvordan fungere den?

Modulen er baseret på unikke profiler som specificere blokeret indhold, computer eller  planlagning af internet adgang  med en tidsplan og sort-listet information som de ikke må bruge online.

Hvordan bruger jeg den?

1. Sørg for at din barn ikke kender din adgangskode til BullGuard.
    2. Opret en Windows brugerkonto for din barn, hvis du ikke har en i forvejen. Vi anbelafer at oprette en standard Windows konto og ikke en Administrator konto.
    3. Åbn BullGuard programet, tryk på (…) knappen fra Parental Control kassen, og vælg Tilføj Profil.

PACProfile

4. Opret en Parental Control profil.
    5. Kontroller rapporter for at finde ud af hvilken hjemmesider og programmer der er blevet blokeret af Parental Control.

For mere information og billeder, venligst tjek parental Control guiden ud ved at klikke her.

Hvis du har brug for yderligere information  kan du gennemse alle FAQ sektioner herfra eller du kan klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.