Spørgsmål om Konto

Hvor finder jeg mine kontooplysninger?
Hvordan gendanne jeg min adgangskode?
Hvordan ændre jeg mine kontooplysninger?
Hvordan kan jeg installere/benytte mit abonnement på en anden computer?
Hvordan tjekker jeg abonnement status?
Hvordan kan jeg administrere mine installationer?

•

Hvor finder jeg mine kontooplysninger?

Du kan administrere eller finde ud mere om din konto, abonnement status og Backup data ved at logge ind på Min konto med dit BullGuard brugernavn og adgangskode.

Kan du ikke huske dine kontooplysninger, klik her (udvid)

Kan du ikke huske din adgangskode, venligst klik på Glemt adgangskode og gå igennem alle trin for at gendanne din adgangskode. Du finder en komplet guide om hvordan du gendanne din adgangskode her.

Kan du ikke huske din brugernavn, venligst åbn BullGuard programet fra din computer, gå til INDSTILLINGER og vælg Konto. Du vil kunne se brugernavnet som vist i det nedenstående billede. Du åbner BullGuard programet ved at gå til Start knappen, vælge Alle programmer > BullGuard og klikke på BullGuard ikonet.

Når du er logget ind på Min konto på vores hjemmeside, du kan gøre følgende:

1. Ændre dine kontooplysninger (brugernavn, adgangskode, navn osv) fra sektionen Mine kontooplysninger.
    2. Tilmelde/afmelde e-mail kommunikation med BullGuard fra Mine kommunikationer sektionen.
    3. Tjekke dine faktura/betalinger status i Mine betalinger sektionen.
    4. Administrere dine Backup data (upload, download, delte filer) i Online Backup Drive sektionen.
    5. Tjekke dit abonnements detaljer og hent det svarende program version i Mine abonnementer sektionen.
    6. Administrere dine installationer i sektionen Aktive installationer som vist i denne guide

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvordan gendanne jeg min adgangskode?

Hvis du har glemt din adgangskode, du bedes gendanne den som vist her:

• Klik på dette link.
    • Indtast dit BullGuard brugernavn i Venligst indtast din mailadresse (BullGuard brugernavn) og Venligst bekræft din mailadresse! felterne.
    • Indtast de to ord i Re-CAPTHA feltet (Bemærk: hvis du ikke kan forstår teksten eller den indeholder tegn som du ikke kan indtaste, bare klik på Refresh for at få et ny billede)
    • Klik på Submit.
    • Tjek mailadressen du registrerede BullGuard med. Hvis du ikke kan finde en adgangskode relateret e-mail i din Indbakke, du bedes også tjekke Spam mappen. E-mailens titel er: BullGuard: Change of password
    • Inde i selve e-mailen skal du klikke på den røde, underlinet “link” ord.
    • Dette vil åbne en ny webside hvor du skal indtaste din nye adgangskode to gange og trykke på Submit.

Du finder en komplet guide med billeder ved at klikke på link.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvordan ændre jeg mine kontooplysninger?

Du kan ændre kontooplysninger (brugernavn, adgangskode og andre detaljer) i Min konto sektionen på vores hjemmeside som vist her:

1. Klik på Min konto og log på med dit BullGuard brugernavn og adgangskode.

Kan du ikke huske dine kontooplysninger, klik her (udvid)

Kan du ikke huske din adgangskode, venligst klik på Glemt adgangskode og gå igennem alle trin for at gendanne din adgangskode. Du finder en komplet guide om hvordan du gendanne din adgangskode her.

Kan du ikke huske dit brugernavn, venligst åbn BullGuard programet fra din computer, gå til INDSTILLINGER og vælg Konto. Du vil kunne se din brugernavn som vist på det nedenstående billede. Du kan åbne programet ved at gå til Start knappen, vælge Alle Programmer > BullGuard og klikke på BullGuard ikonet.

2. Klik på Rediger oplysninger i Mine kontooplysninger sektionen.

User account details panel

3. Indtast de nye oplsyninger i de korrekte felter og klik på Gem ændringer.

Venligst bemærk at efter du har ændret dit brugernavn og adgangskode du skal logge på i BullGuard programet med de nye oplysninger for at bevare programet aktivt. Du kan gøre det ved at følge denne guide.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvordan kan jeg installere/benytte mit abonnement på en anden computer?

Inden du begynder at installere BullGuard på en anden computer, du bedes sørge for at have dine kontooplysninger ved hånden.

1. Tjek dine oplysninger ved at prøve at logge på BullGuards Min konto siden. Når du har logget på Min konto, du kan starte med at installere BullGuard som vist herunder.

Kan du ikke huske dine kontooplysninger, kan du klikke her

Kan du ikke huske din adgangskode, venligst klik på Glemt adgangskode og gå igennem alle trin for at gendanne din adgangskode. Du finder en komplet guide om hvordan du gør det her.

Kan du ikke huske din brugernavn, venligst åbn BullGuard programet fra din computer, gå til INDSTILLINGER og vælg Konto. Du vil kunne se brugernavnet som vist herunder. Du kan åbne programet ved at gå til Start knappen, vælge Alle Programmer > BullGuard og klik på BullGuard ikonet.

Account panel

2. Rul ned til Mine abonnementer på Min konto siden og klik på Download på det svarende produkt du ønsker at installere på din PC.

Download

3. Følg alle installations trin fra denne guide. Får du en fejlmeddelelse når du prøve at logge på som fortælle dig at du har nået max antal tilladte installationer, du bedes bruge denne guide for at lære hvordan du kan administrere dine BullGuard installationer.

Bemærk: Hvis du har en licensnøgle som du allerede har aktiveret på din første computer, du skal ikke aktivere den igen.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvordan tjekker jeg abonnement status?

For at tjekke status på dit abonnement, venligst log på Min konto sektionen fra vores hjemmeside med dit BullGuard brugernavn og adgangskode.

Kan du ikke huske dine kontooplysninger klik her(udvid)

Kan du ikke huske din adgangskode, venligst klik på Glemt adgangskode og gå igennem alle trin for at gendanne din adgangskode. Du finder en komplet guide om hvordan du gendanne din adgangskode her.

Kan du ikke huske dit brugernavn, venligst åbn BullGuard programet fra din computer, gå til INDSTILLINGER og vælg Konto. Du vil kunne se din brugernavnet som vist herunder. Du kan åbne programet ved at gå til Start knappen, vælge Alle Programmer > BullGuard og klik på BullGuard ikonet.

Account panel

Nu skal du rulle ned til Mine abonnementer sektionen, for at kunne se status på dine abonnementer. Du kan svæve over "Mere information" ikonet fra det pågældende side for at læse mere om dem.

Subscription panel

For at opdatere abonnement status i BullGuard programet du bedes åbne BullGuard programet, gå til INDSTILLINGER og vælge Konto, hvorefter du skal klikke på Kontroller status.

Account panel

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.

•

Hvordan kan jeg administrere mine installationer?

Først og fremmest, log ind på Min konto siden med dit BullGuard brugernavn og adgangskode.

Kan du ikke huske dine kontooplysninger klik her (udvid)

Kan du ikke huske din adgangskode, venligst klik på Glemt adgangskode og gå igennem alle trin for at gendanne din adgangskode. Du finder en komplet guide om hvordan du gendanne din adgangskode her.

Kan du ikke huske din brugernavn, venligst åbn BullGuard programet fra din computer, gå til INDSTILLINGER og vælg Konto. Du vil kunne se brugernavnet som vist herunder. Du kan åbne programet ved at gå til Start knappen, vælge Alle Programmer > BullGuard og klik på BullGuard ikonet.

Account panel

Nu skal du rulle ned til Aktive installationer sektionen hvor du kan klikke på TIL (røde hak) eller FRA (grå cirkel) for at aktivere eller deaktivere en Installation.

Active installations panel.

Hvis du svæver over den lille plus tegn i venstre side for hver linje i listen, den vil udvides og vise yderligere information om computer (udover dens Computer navn) hvor installationen findes på, information som Produkt-id samt computerens seneste IP adresse. Du kan bruge disse information for at matche dine installationer fra din konto med de computere som du faktisk har.

Yderligere information om hvordan du matcher dine installationer findes i denne guide.

Har du brug for yderligere information du kan gennemse alle FAQ sektioner herfra eller kan du klikke på Få hjælp hvor du kan starte en LiveChat eller sende os en e-mail.