FORNY DIT ABONNEMENT

Denne guide med billeder beskriver hvordan du nemmest kan fornye dit BullGuard abonnement.

Den nemmeste måde er at fornye online ved at bruge følgende guide:

1- button

Først og fremmest gå til BullGuards webshop side herfra: https://www.bullguard.com/shop. Længere ned på siden, skal du trykke på Forny nu.

2- button

Efter du har indtastet dit BullGuard brugernavn og valgt dit land, bedes du klikke på Fortsæt.

Nu vises de produkter ( abonnementer ) du har på din konto. Du bedes vælge den du ønsker at fornye, hvis du har flere, og trykke på Fortsæt for at kunne sammensætte abonnementet i forhold til dine ønsker.

Bemærk: Mailadressen i den forrige skærmbillede er kun et eksempel der skal vise at et BullGuard brugernavn er faktisk en gyldig mailadresse.

3 - button

På næste side, kan du sammensætte dit abonnement. Prisen vil også ændre sig i forhold til de muligheder du vælger på dit abonnement.

4 - button

Efter du trykker på Fortsæt, vil du får et nyt vindue hvor du kan vælge den betalingsmulighed du ønsker at benytte.

Når du har valgt betalingsmuligheden, et nyt skærm vil komme frem, hvor du kan indtaste de nødvendige oplysninger.  Du gennemføre købet ved at trykke på Accepter betaling.

5 - button

Den sidste side kommer når betalingen er gået igennem og den indeholder både faktura og instruktioner om hvordan du betaler , hvis du valgte en offline betalingsmulighed (bankoverførsel eller cheque).

Bemærk: Betalingsreferencen er et unik nummer der sendes til alle brugere som har valgt at betale med bankoverførsel. De sidste tal er skjult på billedet for at forhindre misbrug. Betalingsreferencen er en række tal, uden bogstaver.

6 - button

Faktura samt yderligere oplysninger kan ses nederst i siden. Denne faktura skal gemmes da den kan bruges til at finde din BullGuard konto hvis nu du glemmer dit brugernavn eller andre vigtige information.

Så er du færdig – dit ordre bliver behandlet og din konto opdateret!

Bemærk: Skulle du bruge yderligere hjælp eller assistance med din betaling, kan du sende os en mail til payment@bullguard.com eller til support_dk@bullguard.com

dottedLine

HUSK

•   Dit BullGuard brugernavn er en mailadresse: sørg for den er korrekt og gyldig. På den mailadresse vil du modtage email fra BullGuard samt faktura, hver gang du fornyer.

•   Din konto er uafhængig af den version du bruger: du kan f. eks. benytte din BullGuard Internet Security konto med alle programets versioner. Opgraderingen fra en ældre version til en nyere version er helt gratis.

•   Din konto kan bruges på 1, 3 eller 5 computere: afhængig af den type abonnement du har, du kan installer BullGuard på en anden computer ved at benytte samme brugernavn og adgangskode. BullGuard kan derfor beskytte alle PC-ere der findes i de fleste husstand.

Tak fordi du valgte BullGuard!

Med venlig hilsen,

BullGuard Team