OPGRADER DIT ABONNEMENT

Dette afsnit beskriver hvordan du nemmest kan opgradere din Backup Online-drev størrelse eller antallet af computere.

Den nemmeste måde er at fornye online ved at bruge følgende guide:

1- button

Gå til https://www.bullguard.com/shop, og tryk på knappen Opgrader nu, lidt længere ned på siden.

2- button

Indtast dit brugernavn og dit land , hvorefter skal du klikke på Fortsæt.

Bemærk:  Mailadressen i den forrige skærmbillede er kun et eksempel der skal vise at et BullGuard brugernavn er faktisk en gyldig mailadresse.

3 - button

Dit nuværende abonnement type vises i den nye vindue. Tryk på Fortsæt for at kunne sammensætte dit abonnement i forhold til dine ønsker.

4 - button

Nu er du på siden hvor du kan vælge hvordan du vil opgradere dit nuværende abonnement. Du kan se hvor meget du skal betale og hvor meget du sparer, i forhold til den muligheder du vælge.

BEMÆRK: Den valgte opgradering gælder kun i den resterende tidsperiode du har tilbage på dit nuværende abonnement.

5 - button

Nu skal du vælge den ønskede betalingsmulighed, indast de påkrævede oplysninger og klik på Fortsæt.

6 - button

Den sidste side kommer når betalingen er gået igennem og den indeholder både faktura og instruktioner om hvordan du betaler, hvis du valgte en offline betalingsmulighed (bankoverførsel eller cheque).

Bemærk: Betalingsreferencen er et unik nummer der sendes til alle brugere som har valgt at betale med bankoverførsel. De sidste tal er skjult på billedet for at forhindre misbrug. Betalingsreferencen er en række tal, uden bogstaver.

7 - buttonFaktura samt yderligere oplysninger kan ses nederst i siden. Denne faktura skal gemmes da den kan bruges til at finde din BullGuard konto hvis nu du glemmer dit brugernavn eller andre vigtige information.

Så er du færdig – dit ordre bliver behandlet og din konto opdateret!

Tak fordi du valgte BullGuard!

Med venlig hilsen,

BullGuard Team