Premium Tjenester

Få hurtig, venlig og prioriteret hjælp fra vores team af eksperter

• Fjernelse af virus

Når din computer er inficeret med en virus, tæller hvert sekund. Med BullGuard Virus Removal scanner og fjerner vores ekspertteam alle eksisterende malware via fjernadgang, så du aldrig mere generes af virus.

Køb nu
  • Installer og konfigurer

Har du brug for hjælp til at konfigurere dit BullGuard-program? Du behøver ikke at lede efter andre produkter end BullGuard Install & Set Up – en tjeneste, der får dig i gang hurtigt, problemfrit og uden slinger i valsen.

Køb nu
  • PC Tune Up

Sørger for, at din computer kører lynhurtigt med BullGuard PC Tune Up. Vores supportteam sikrer, at din computer fungerer ved optimal ydeevne, så du aldrig behøver at vente på den igen.

Køb nu