Installation og Indstilling

Vil du have hjælp med din BullGuard installation? Vores venlige, eksperter support team kan hjælpe dig med:

• Installer dit BullGuard software og sætte op din konto
  • Sikre dig at den køre glat og effektiv
  • Afinstaller konflikterende sikkerhedsprogrammer som måtte køre på din computer
Køb nu

Tilgænglighed 24/7 på Engelsk. Tjek Åbningstider for andre sprog.

BullGuard Installation og Opsætning

Vil du gerne have hjælp til at opsætte BullGuard programet? Lad os gøre det for dig! Med BullGuard Installation og Opsætning du får øjeblikkelig hjælp fra vores venlige Support team:

• Fjerne alle andre sikkerhedsprogrammer for et bedre system stabilitet
  • Installere BullGuard programet samt opsætning
  • Aktivere din Licensnøgle og konto opsætning
  • Sørge for at BullGuard dække det korrekte antal af computere ifølge abonnement
  • Tjekke om BullGuard programet fungere efter hensyn
  • Giv en kort vejledning om hvordan man bruger BullGuard og dens funktioner.
  • Give en oversigt over interventionen
  • Besvare eventuelle andre sikkerheds spørgsmål, du måtte have.
"Jeg ville bare sige stor tak til en det hedder Alex fra online hjælp afdelingen, som hjalp mig med at aktivere mit abonnement og har været virkelig tålmodig! Hvis I kan sende dette videre, jeg vil være meget taknemlig, og det er godt at se at en virksomhed som BullGuard bruger tid på at hjælpe sine kunder! Jeg er en ny glad bruger. Tak for det!"
af Phill

Denne service er kun tilgængelig for Windows computere.