Cyber Monday – fantastiske 50% i rabat

Køb nu

Tidsbegrænset tilbud:

03

D

/

00

T

/

04

M

/

04

S

PC Tune Up

Skal din computer kører ved optimal ydeevne? Vores venlige supportmedarbejdere optimerer din computer, så du får den bedst mulige ydeevne. De foretager en komplet gennemgang af dit operativsystem, fjerner unødvendige filer, som optager plads i hukommelsen og tilpasser systemindstillingerne, så de passer til dine specifikke behov.

Køb nu

Tilgængelig døgnet rundt på engelsk. Se vores tidsplan for andre sprog.

Skal din computer køre ved fuld hastighed?

Lad os optimere den for dig! Med BullGuard PC Tune Up får du hurtig og brugervenlig hjælp fra vores supportteam. En af vores eksperter vil via fjernadgang få adgang til din computer og:

• Foretage en komplet gennemgang af dit operativsystem
  • Fjerne og/eller deaktivere unødvendige processer og programmer
  • Indsamle og analysere logfiler og rapporter
  • Tilpasse systemindstillingerne til dine behov
  • Opdatere alle programmer og operativsystemet
  • Give dig en oversigt over, hvad der er blevet foretaget
  • Slette unødvendige filer for at frigøre plads i hukommelsen
  • Svare på andre sikkerhedsspørgsmål, som du måtte have.

Kundeanmeldelser