Indlæsning af din licensnøgle

Brug licensnøglen til at ændre en prøvekonto til et betalt abonnement

Det er nemt og hurtigt at registrere licensnøglen, og det kan gøres lige efter oprettelsen af prøvekontoen. Du kan aktivere nøglen på følgende 2 måder:

1. Aktiver licensnøglen inde i det installerede Bullguard program på din computer.

Brug din licensnøgle ved at åbne BullGuard og klikke på knappen INDSTILLINGER øverst i værktøjslinjen.

I vinduet Indstillinger skal du se efter emnet Konto i menuen Generelt. I vinduet Konto skal du bare indtaste nøglen i afsnittet Licensnøgle og trykke på knappen Send licensnøgle. Bemærk, at en licensnøgle kun kan bruges én gang ved aktivering af den betalte konto. Hvis du forsøger at bruge nøglen mere end én gang, vil du se en fejlmeddelelse, der fortæller dig, at licensnøglen allerede er i brug.

2. Aktiver  licensnøglen inde på “Min konto” sektionen, på vores hjemmeside.

Gå til https://www.bullguard.com/activate.aspx og log ind med dine bruger oplysninger. Tast derefter blot din licensnøgle og tryk på knappen "Aktiver".

ExclamationMarkLicensnøgler

Licensnøglerne erhverves enten ved at købe en BullGuard-cd, en ny computer med en forudinstalleret version af BullGuard eller fra BullGuards onlinebutik, når du køber en ny konto eller fornyer et eksisterende abonnement. Abonnementstypen og -længden afhænger af den BullGuard-version, du købte, og for forudinstallerede computere afhænger den af de tilbud, som computerproducenten har tilgængelige.

ExclamationMarkSådan åbner du BullGuard-brugerfladen

Du åbner brugerfladen ved at dobbeltklikke på det røde BullGuard-ikon i systembakken (nederst til højre på computerskærmen, hvor computeruret er) eller ved at højreklikke på det og vælge muligheden Vis BullGuard. Eller bare dobbeltklik på BullGuard-ikonet på skrivebordet.

ExclamationMarkBrug af betalt konto efter geninstallation af BullGuard

Hvis du vil fortsætte brugen af den betalte konto ved geninstallation af BullGuard, skal du bare logge ind med det sammen brugernavn og den samme adgangskode, som dengang du aktiverede licensnøglen. Brug af en licensnøgle forlænger kun udløbsdatoen, så den resterende abonnementstid ikke mistes.