Hovedskærm

Når BullGuard er installeret og kører på computeren, kan du åbne det og bruge dets forskellige funktioner til at scanne computeren, foretage backup af filer til en sikker placering, konfigurere Forældrestyrings-profiler eller konfigurere Firewallen, så den matcher dit netværks sikkerhedsbehov.

BullGuards hovedskærm giver hurtig adgang til både program-plug-ins og Indstillingerne, hvor du kan vælge, hvordan de forskellige moduler opfører sig og fungerer på computeren. I hovedvinduet i BullGuard finder du også anbefalinger til handlinger, som du kan udføre for at forbedre computerens sikkerhed.

Værktøjslinjen i BullGuard inkluderer:

• Afsnittet INSTRUMENTBRAT, hvorfra du har adgang til hver enkelt Bullguard modul.
  • Afsnittet INDSTILLINGER, hvorfra du kan ændre indstillinger for alle Bullguard plug-ins.
  • Afsnittet SUPPORT med direkte adgang til BullGuards Supportteam (via Live Chat eller e-mail)

I nederste venstre hjørne af hoved menu skærmen kan du finde opdater status, som også fungerer som en knap. Bullguard er sat til at automatisk søge efter opdateringer hver 2 timer, men du kan også manuelt søge efter opdateringer med opdaterings linket.

Under hoved værktøjslinjen vil du også finde disse 2 funktioner:

• Mit Bullguard, som vil lede dig til Min konto sektionen på vores hjemmeside. Her kan du undersøge din abonnements status, se dine personlige oplysninger eller hente din faktura.
  • Shop knappen, som vil lede dig direkte til bestillings siden på vores hjemmeside.

Vores Hjemmeside indeholder også følgende 3 ikoner:

• STATUS knappen, som vil informere dig om dine opdateringer og tillade dig manuelt at opdatere Bullguard.
  • SKAN knappen, som vil fremvise de anbefalede skanninger: hurtig skanning, fuld skanning og tune-up skanning.
  • BACKUP knappen, som vil lede dig direkte til Backup modulet.

Skan sektion

Fra Skan knappen, kan du køre Antivirus skanninger eller kontrollere din computer.

Hurtig scanning: ved at trykke på denne knap startes en fuld Antivirus system skanning efter malware på din computer.

Fuld scanning: ved at trykke på denne knap startes en komplex skanning, som vil benytte Antivirus til at undersøge din maskine for malware.

Instrumentbrat

Dette afsnit viser alle BullGuard Antivirus-moduler. De er opdelt i kategorier, som gør det nemmere for dig at identificere deres formål og anvendelse.

Pc-beskyttelse

Dette afsnit indeholder sikkerhedsrelaterede moduler, f.eks. Antivirus og Spamfilter, der holder computeren sikker mod malware og andre sikkerhedstrusler.

Antivirus: Tager dig til Antivirus-plug-in'en, hvor du kan oprette tilpassede scanningsprofiler, scanne din computer med en af de foruddefinerede profiler eller gennemgå og styre filer i Karantæne.

Spamfilter: Muliggør hurtig adgang til Spamfilter-modulet, hvor du kan styre både din whiteliste og blackliste eller begynde at konfigurere Spamfilteret, så det passer din e-mail-klient.

INDSTILINGER oversigt

Afsnittet Indstillinger giver hurtig adgang til alle de valgmuligheder og funktioner, der findes til modulerne i BullGuard Antivirus.

Her kan du:

• aktivere eller deaktivere funktioner
  • aktivere eller deaktivere hvert BullGuard-modul
  • ændre adfærden for hvert BullGuard-modul

Afsnittet Generelt: Giver dig adgang til indstillinger, der styrer hele programmet og sætter dig i stand til at styre din konto eller ændre opdateringsparametre.

Afsnittet Antivirus: Giver adgang til BullGuard On Access-modulindstillinger. Disse indstillinger sætter dig i stand til at tilpasse, hvordan BullGuards realtidsovervågning fungerer og opfører sig, og hvilke elementer der scannes.

Afsnittet Spamfilter: Gør det muligt for dig at konfigurere Spamfilters generelle adfærd.

SUPPORT

Dette afsnit giver direkte adgang til vores supportteam med spørgsmål, som du kan have vedrørende virus, BullGuard-funktioner, dine abonnementer eller andet i forbindelse med BullGuard og vores produkter. BullGuard-supporttjenesten er gratis for alle BullGuard-brugere, både betalte og prøvekonti.

Live chat: Klik på knappen Chat med os for at få adgang til funktionen Live Chat. Det sætter dig i stand til at tale direkte med en af vores supportteknikere.

Send e-mail: Klik på denne knap for at sende en e-mail til supportteamet. Du kan bruge denne mulighed, hvis dit spørgsmål ikke kræver et hastende svar, eller hvis du er bedt om at give vores supportteam flere detaljer, f.eks. logfiler eller skærmbilleder. Bemærk, at hvis du har en e-mail-klient konfigureret på computeren, vil BullGuard bruge den til at oprette en ny e-mail, der skal sendes til vores støtter.

Gennemse hjælpeemner: Vil åbne en webside i din standardbrowser, hvor du kan læse de vejledninger om BullGuard Internet Security, som ligger på vores websted.

Konto: Vil åbne en webside i standardbrowseren til din BullGuard-onlinekontos log på-side.