Administration af Hvidlisten og Sortlisten

Indstil, og administrer e-mail-adresser og websider ved at føje dem til enten hvidlisten eller sortlisten

All addresses from the whitelist will be automatically allowed, while all addresses from the blacklist will be blocked.

Hvidliste

E-mail-hvidliste

Ved at tilføje e-mails til hvidlisten kan du udelukke alle e-mails fra disse adresser fra spamfilterkontrollen. Det anbefales at tilføje adresser for at undgå registrering af 'falske positive' og sikre, at du altid vil modtage disse e-mails.

For at tilføje e-mailen klikker du på +, skriver e-mail-adressen og trykker på OK.

Hvis du vil fjerne den, skal du markere e-mail-adressen og klikke på knappen –.

Du kan også tilføje, fjerne eller redigere e-mail-adresser ved hjælp af  kontekstmenuen, som du finder ved at højreklikke på en e-mail-adresse på listen.

Domæne-hvidliste

Ved at tilføje et helt domæne til whitelisten vil du udelade alle e-mail-adresser fra det domæne fra Spamfilter-kontrollen. Det anbefales, at du tilføjer domænet for at sikre, at e-mails ikke kommer under 'falske positive'-registrering.

Du tilføjer et domæne på listen ved at klikke på +, skrive domænenavnet og klikke på OK. Hvis du vil fjerne det, skal du markere domænet og klikke på knappen –. Du kan også tilføje, fjerne eller redigere domæner ved hjælp af kontekstmenuen, der findes ved højreklik på en e-mail-adresse i listen.

Sortliste

E-mail-sortliste

Når du tilføjer en e-mail-adresse til Sortliste, vil Spamfilter altid omdirigere disse e-mails til spam-mappen uden nogen yderligere kontrol.

For at tilføje e-mailen klikker du på +, skriver e-mail-adressen og trykker på OK. Hvis du vil fjerne et emne, skal du markere e-mail-adressen og klikke på knappen –. Du kan også tilføje, fjerne eller redigere e-mail-adresser ved hjælp af  kontekstmenuen, som du finder ved at højreklikke på en e-mail-adresse på listen.

Domæne-sortliste

Ved at føje et domæne til sortlisten vil alle e-mails, der kommer fra det domæne automatisk blive sendt til spammappen uden yderligere kontrol.

Du tilføjer et domæne på listen ved at klikke på +, skrive domænenavnet og klikke på OK. Hvis du vil fjerne det, skal du markere domænet og klikke på knappen –. Du kan også tilføje, fjerne eller redigere domæner ved hjælp af kontekstmenuen, der findes ved højreklik på en e-mail-adresse i listen.