Support Module Overview

Dette afsnit giver direkte adgang til vores supportteam med spørgsmål, som du kan have vedrørende virus, BullGuard-funktioner, dine abonnementer eller andet i forbindelse med BullGuard og vores produkter. BullGuard-supporttjenesten er gratis for alle BullGuard-brugere, både betalte og prøvekonti.

Live chat: Klik på knappen Chat med os for at få adgang til funktionen Live Chat. Det sætter dig i stand til at tale direkte med en af vores supportteknikere.

Send e-mail: Klik på denne knap for at sende en e-mail til supportteamet. Du kan bruge denne mulighed, hvis dit spørgsmål ikke kræver et hastende svar, eller hvis du er bedt om at give vores supportteam flere detaljer, f.eks. logfiler eller skærmbilleder. Bemærk, at hvis du har en e-mail-klient konfigureret på computeren, vil BullGuard bruge den til at oprette en ny e-mail, der skal sendes til vores støtter.

Gennemse hjælpeemner: Vil åbne en webside i din standardbrowser, hvor du kan læse de vejledninger om BullGuard Internet Security, som ligger på vores websted.

Konto: Vil åbne en webside i standardbrowseren til din BullGuard-onlinekontos log på-side.