Antivirusindstillinger

For at kunne åbne denne sektion klik på knappen (...) fra Antivirus sektionen og vælg Indstillinger.

I dette afsnit kan du:

• konfigurere modulet On Access (realtidsfilovervågning)

• vælg de elementer der scannes automatisk på computeren

• ændre avancerede registreringsmuligheder

• beslutte hvad Antivirus skal gøre, når der findes et stykke malware

Programmet On demand bruger foruddefinerede profiler til kørsel af én scanning på en bestemt dato (manuelt startet af dig eller ifølge en plan).

Programmet On Access kører i baggrunden og kontrollere aktivt alle filer for mulige trusler, lige før de åbnes af de kørende processer på computeren. For at gøre det optager scanningsprogrammet i realtid en lille del af computerens ressourcer til at overvåge de brugte filer. Det kan medføre, at det går lidt langsommere med at åbne mapper med mange filer eller at åbne programmer, der har adgang til mange ressourcer.

Ændring af On Access-indstillingerne vil direkte påvirke både computeren og programydelsen og kan medføre lavere sikkerhedsniveau for computeren. Kørsel af regelmæssige systemscanninger kan kompensere for et mere afslappet og eftergivende realtidsscanningsprogram.

Klik på muligheden Antivirus sætter dig i stand til at aktivere/deaktivere On Access-programmet. Hvis du lader realtidsovervågningen være deaktiveret, lader du computeren være udsat for virus, spyware, skadelige websteder og forskellige udnyttelser.

Antivirus

Ligesom alle andre BullGuard Indstillinger, får du to niveauer for Antivirus modulet: Basic og Avanceret.

Basic indstillinger

Her kan du deaktiver eller aktiver hele Antivirus modulet og du kan vælge en af de foruddefinerede Sikkerhedsniveauer.

Standard Sikkerhedsniveauer er på Optimal beskyttelse, som blev indstillet af vores sikkerhedseksperter. Du kan også vælge Maximum beskyttelse når du tilslutte dig en usikkert forbindelse, såsom offentlige trådløse netværk, eller Minimum beskyttelse hvis du nu er tilknyttet dit hjem forbindelse og anvender kun sikker sider.

Avancerede indstillinger

Når du vælge avancerede indstillinger, du vil kunne se flere muligheder, selvom Sikkerhedsniveauer er stadig tilgængelige. Her kan du deaktiver eller aktiver specifikke del af Antivirus modulet, afhængig af din sikkerhedskrav.

Skan filer: Giver opstartprogrammet mulighed for at skanne alle filer, inden de bliver åbnet af kørende programmer. Det skanner alle filer vist i en mappe, når du åbner dem via Windows Explorer.

Behavioural Detection: Denne funktion tilføjer endnu et lag af beskyttelse mod den stadigt stigende mængde malware. Det vil gøre det muligt for Antivirus-programmet at registrere trusler ikke ved at stole på definitionsfiler, men ved tæt at overvåge processer og filers adgang til følsomme operativsystemområder, f.eks. Windows registreringsdatabase eller installationsmapper.

Tillade registreringstilfælde for falske positive

Et adfærdsscanningsprogram kan inkludere en lidt højere frekvens med registreringer af "falske positive". Alligevel kan du stadig køre dit program ved at tillade det blokerede program fra advarsels-pop op-meddelelsen. Vi anbefaler, at du rapporterer sådanne tilfælde for at få dem analyseret og, afhængigt af resultaterne, sat på whitelist

Klik på Tillad for at fortsætte med at bruge programmet, hvis du betragter det som et tilfælde af registrering af "falsk positiv". Endvidere kan du indrapportere tilfælde af “falsk positiv” til os, så vi hvidlister alle lovlige programmer. Ellers kan du sætte filen i Karantæne indtil videre for at forebygge skader på din computer.

placeholderdk

Scan webtrafik: Gør det muligt for BullGuard at scanne de oplysninger, der kommer ind på computeren fra internettet. Denne funktion er designet til at standse eventuelle angribende personer, der forsøger at udnytte sårbarheder, der findes i din internetbrowser eller i dit operativsystem.

Scan e-mail: Her kan du vælge, om On Access-programmet skal scanne e-mails, der er modtaget på din e-mail-klient. BullGuard kan scanne både indkommende (modtagne) og udgående (sendte) e-mails fra e-mail-programmer, f.eks. Microsoft Outlook, Outlook Express, Windows (Live) Mail eller Mozilla Thunderbird.

Antivirus profiler: Du kan konfigurer scanningsprofiler ved at klikke på Administrer Profiler. Du kan læse mere om det i Scan profiler guiden.

De Avancerede indstillinger af Antivirus har også tre underniveauer af tilpasning, som du kan vælge fra menuen til venstre, Aktioner, Tuning og Misc (Miscelaneous).

Aktioner

Her kan du vælge, hvordan du vil have, at Antivirus-modulet skal reagere, når en inficering fanges eller opdages af On Access-modulet.

Når det drejer sig om en inficeret fil, kan BullGuard:

Rette filen: Med denne mulighed aktiveret vil BullGuard først forsøge at desinficere filen, og hvis det ikke er muligt, sætte den i karantæne og slette den fra den oprindelige placering.

Blokere filen: Med denne mulighed vil On Access moduelt forhindre al adgang til de inficerede fil.

Vis en pop op: Når denne mulighed er aktiveret, vises en meddelelse, så du får at vide, at en inficeret fil blev behandlet af Antivirus.

Afspil en lydfil: Når denne mulighed er aktiveret vil BullGuard afspille en særlig lyd, når en inficering behandles. Brug Gennemse for at vælge en lydfil og Test for at høre, hvordan den lyder.

Tuning

I dette afsnit kan du vælge præcis, hvordan On Acccess beskyttelsen fungerer og vælge hvor du ønsker at udelukke noget fra scanningen.

placeholderdk

Skan kun filer, der er indlæst til eksekvering: Realtidsovervågningen skanner kun eksekverbare filer (filer, der foretager handlinger baseret på kodede instruktioner – exe, bat, com, dll, sys osv.). Denne mulighed anbefales for langsomme computere, eller hvis du bemærker en betragtelig nedgang i din computers ydelse. Klik på Filtyper for at inkludere andre filtyper, som Antivirus også skal skanne.

Scan kun specifikke filtyper: Hvis du markerer denne boks vil du være i stand til at klikke på filtyper for at vælge, hvilken type udvidelser vil blive scannet. Kun de valgte filtyper vil blive scannet af On Access beskyttelse.

placeholderdk

Klik på "+" knappen for at tilføje en ny tilbygning, skriv navnet på den udvidelse uden prik og tryk Enter. Hvis du vil fjerne en fil skal du vælge det og trykke på "-"-knappen. Tryk på OK, når du er færdig.

Scan inde i arkiver: aktivere denne funktion, hvis du vil tillade On Access at scanne alle arkiv typer (såsom zip, rar, tjære, gz osv.) eller pakkede filer (program installationsfiler såsom msi pakker eller exe installatører.).

Du kan vælge, hvor stor den scannede arkiv kan være (en mindre størrelse betyder, at scanningen vil springe større arkiver, der kan tage lang tid at gennemføre).

Spring filer af bestemte størrelser: du kan forøge eller reducere filstørrelsen, du ønsker at have scannet fra specifikke områder såsom "Lokale filer" (filer fra harddisken er installeret på computeren) og "eksterne filer" (filer, der deles alle lokale netværk, du har adgang til).

Programfiler: denne indstilling refererer til eksekverbare filer alene og standardstørrelsen er 30 MB.

Andre filer: henviser til andre typer filer (multimedia filer, dokumenter, nogle ansøgning / operativsystem ressourcer).

Netværk programfiler og Andre netværk filer: modrettet delte filer på det lokale netværk (LAN). For at forbedre overførselshastigheder mellem lokale netværkscomputere, du kan bruge lavere værdier for nettet filer. Vi råder dig til at sænke dem kun, hvis du har synlige afmatning, når adgang delte mapper, eller hvis computeren er placeret i et kontrolleret miljø (kontor lokale netværk), hvor de fleste ressourcer er tilgængelige på LAN servere.

Spring filer / mapper: mapperne whitelist bruges til at udelukke bestemte mapper fra real-time scanning motor. Denne indstilling bruges mest til at øge ydeevne til applikationer adgang til en meget stort antal ressourcer. Men det kan være en sikkerhedsrisiko, hvis du ikke kan være sikker på, om filerne er rene eller ej. Hvis du ikke tillid til programmet udbyder eller kildekoden, anbefaler vi udelukke, at mappe fra den reelle tid filscanning hvide liste.

Hvis du klikker på knappen + vil åbne et browservindue. Hvis du vil tilføje en mappe, skal du navigere til den mappe placering, skal du vælge den og derefter klikke OK. Hvis du vil fjerne en mappe, skal du markere det og klikke knappen -.

Spring over bestemte filtyper: specificerer hvilke filtyper der kan springes over af den real-time monitor baseret på deres udvidelser. For at tilføje udvidelser til den hvideliste, klik på knappen +. At fjerne dem, skal du klikke på knappen -. Denne mulighed er mest udbredt for de populære multimedie extensions såsom jpg eller mp3.

Spring specifikke processer: denne whitelist vil forhindre BullGuard i at scanne bestemte eksekverbare filer.
Hvis du klikker på knappen + vil dette åbne et browservindue. For at tilføje en proces, bliver du nødt til at navigere til programmet placering, skal du vælge den og derefter klikke OK. For at fjerne den, skal du markere det og klikke knappen -.

Scan ikke filer fra netværkssteder: benægter BullGuard fra automatisk scanning af delte netværksressourcer, når den åbnes af din computer.

Scan ikke filer fra CD / DVD, memory drev og disketter: deaktiverer BullGuard i at scanne filer fra flytbare lagermedier.

Scan ikke bootsektorer: deaktiverer On Access fra scanning boot-sektorer for de lokale harddiske.

Scan ikke flytbare medier: ved at markere dette felt, deaktiveres real-time monitor til aktivt scanne flytbare enheder, som du slutter til, det øjeblik du begynder at bruge dem.

Misc

placeholderdk

Aktiver heuristisk registrering: et vigtigt element i Antivirus modulet er, at ved at bruge adfærd og kode mønster analyse, hjælper med at registrere nyoprettede virus eller nye stammer af ældre virus. Dette er et vigtigt element i enhver Antivirus program, da det vil gøre det muligt at til at opdage nye trusler uden at stole sig udelukkende på virusdefinitioner.

Aktiver Spyware opdagelse: Aktiverer On Access modulet til at scanne for spyware.

Bevar filer ' sidste adgang ' tidsstempel: med denne indstilling aktiveret, vil BullGuard ikke ændre Sidste Besøgt dato for de filer er scannet af On Access modulet. Den Sidste Besøgt dato er synlig i filens fanen Generelt fra vinduet Egenskaber. Hvis indstillingen er deaktiveret, vil Sidste Besøgt dato ændres, når filen er scannet af Antivirus real -time scanner.

Filscanningen tråd & Web / mail scan tråd: dette giver dig mulighed for at beslutte, hvor meget processorkraft, du ønsker at tildele realtidsscanningen modulet til scanning af disse elementer.

Fortsæt med at overvåge filer, når BullGuard er lukket: Denne mulighed vil holde on-access scan engine aktiveret, selv hvis du beslutter at lukke BullGuard, og dermed holde dig beskyttet i real- tid.

Sikker Surfing: gør det muligt for BullGuard at kontrollere hyperlinks til stede på en webside, for mulige trusler. Det vil derefter placere et ikon ud for hvert link du får besked om det er sikkert eller ej at få adgang til det.

Denne sektion tillader real -time beskyttelse til at blokere adgangen til websider som vises at være phishing-websteder, og dermed beskytte dig mod identitetstyveri, eller som de er kendt for at indeholde malware.

Phishing er en af ​​de teknikker, der anvendes i identitetstyveri. Phishing-websteder efterligne legitime websteder med det ene formål at narre dig til at afsløre private oplysninger eller forskellige login-oplysninger.

Sikker links, som ikke udgør nogen sikkerhedsproblemer vil altid have den grønne flueben.

Usikre links, der er kendt for at indeholde trusler mod din computer, vil data eller personlige oplysninger være mærket med et rødt udråbstegn.

Adgang til nogen af ​​de sortlistede hjemmesider blokeres automatisk. Forsøget på at få adgang til en sådan side vil bringe op BullGuard advarslen skærmen som vil fortæller dig, at den side er kendt for at udgøre trusler mod systemets sikkerhed, såsom links, der fører til malware hosting hjemmesider, scripts der udnytter internetbrowsere sårbarheder, sider der installerer uønsket software uden dit samtykke eller phishing -forsøg.

Du kan også vælge søgemaskiner, hvor du gerne vil BullGuard scanner søgeresultaterne og viser om de links er sikre.

Avancerede indstillinger