Scanningsprofiler

Alle On Demand-scanningsaktiviteter er baseret på profiler, som angiver bestemte scanningsparametre, f.eks. filtyper, scanningsplaceringer, standardhandlinger og scanningsdybde. Hvis du vil køre en ønsket profil, skal du vælge den og klikke på knappen Kør profil.

Hurtig scanning profil

Denne scanningsprofil kontrollerer ecomputer steder, der normalt er omfattet af virus. Det vil kontrollere for rootkits samt scanne registreringsdatabasen, alle kørende processer og midlertidige filer gemt på din computer.

Fuld scanning profil

Dette er en komplet profil, der vil scanne alle filer på alle harddiske. Scanningstiderne afhænger af din computers ydeevne, antallet af lagerenheder, filtyper, og hvor meget data, du har gemt.

Brugerdefineret scanningsprofil

En tidsbesparende alternativ, der giver dig mulighed for at scanne bestemte mapper eller drev, du benytter hyppigt, uden at scanne hele computeren. Klik her for at lære, hvordan du opretter en tilpasset scanning profil.

Du opretter en brugerdefineret scanning profil ved at følge denne vejledning.

Profilen Hurtig scan

Denne scanningsprofil kontrollerer de placeringer på din computer, der normalt angribes af virus. Den vil søge efter rodsæt og scanne registreringsdatabasen, alle kørende processer og midlertidige filer, der er gemt på din computer.

Tilpassede profiler

Et tidsbesparende alternativ, der gør det muligt for dig at scanne bestemte mapper eller drev, som du ofte har adgang til, uden at scanne hele computeren. Klik her for at få at vide, hvordan du opretter en tilpasset scanningsprofil.

Klik på knappen Ny scanningsprofilfor at oprette en tilpasset scanningsprofil. Slet ubrugte profiler ved at klikke på knappen Slet profil for at fjerne dem.