Indlæsning af din licensnøgle

Brug licensnøglen til at ændre en prøvekonto til et betalt abonnement eller forlænge et eksisterende abonnement med en nøgle der blev købt fra en online eller fysisk butik.

Det er nemt og hurtigt at aktivere licensnøglen, og det kan gøres på følgende 2 måder:

1. Aktiver licensnøglen inde i det installerede Bullguard program på din computer.

Brug din licensnøgle ved at åbne BullGuard programet og klikke på knappen INDSTILLINGER øverst i værktøjslinjen.

I vinduet Indstillinger skal du klikke på Generelt fra venstre side. Indtast nøglen i feltet Licensnøgle og tryk på knappen Aktiver licensnøgle. Bemærk, at en licensnøgle kun kan bruges én gang. Hvis du forsøger at bruge nøglen mere end én gang, vil du se en fejlmeddelelse, der fortæller dig, at licensnøglen allerede er i brug.

2. Aktiver  licensnøglen inde på “Min konto” sektionen, på vores hjemmeside.

Gå til https://www.bullguard.com/activate.aspx og log ind med dine bruger oplysninger. Tast derefter blot din licensnøgle og tryk på knappen "Aktiver".

ExclamationMarkLicensnøgler

Licensnøglerne erhverves enten ved at købe en BullGuard-cd, en ny computer med en forudinstalleret version af BullGuard, fra BullGuards onlinebutik, når du køber et nyt abonnement eller når du køber BullGuard fra en anden onlinebutik. Abonnementstypen og -længden afhænger af den BullGuard-version, du købte, og for forudinstallerede computere afhænger den af de tilbud, som computerproducenten har tilgængelige.

ExclamationMarkSådan åbner du BullGuard-brugerfladen

Du åbner brugerfladen ved at dobbeltklikke på det røde BullGuard-ikon i systembakken (nederst til højre på computerskærmen, hvor computeruret er) eller ved at højreklikke på det og vælge muligheden Vis BullGuard. Eller bare dobbeltklik på BullGuard-ikonet på skrivebordet.

ExclamationMarkBrug af en betalt konto efter geninstallation af BullGuard

Hvis du vil fortsætte brugen af den betalte konto ved geninstallation af BullGuard, skal du bare logge ind med det sammen brugernavn og den samme adgangskode, som dengang du aktiverede licensnøglen. Brug af en licensnøgle forlænger kun udløbsdatoen, så den resterende abonnementstid ikke mistes.