Spamfilter Indstillinger

Dette afsnit giver adgang til generelle indstillinger, der kommer til at gælde for alle e-mail-klienter, der findes på computeren. Hvis du bruger webbaserede e-mail-adresser (f.eks. Gmail eller Hotmail) skulle du ikke få behov for antispambeskyttelse, da det allerede ydes af e-mail-serviceudbyderen. For at åbne denne sektion, tryk på knappen (...) fra Spamfilter sektionen, og vælg Indstillinger.

Spamfilter modulet har to sikkerhedsniveauer: Basic og Avanceret.

Basic niveauet tillader dig at deaktiver eller aktiver Spamfilter modulet.

Avanceret niveauet viser flere muligheder, der tillader dig at konfigurer Spamfilter.

Sæt automatisk adresser, jeg skriver til, på hvidlisten: Med denne mulighed aktiveret vil spamfilteret sætte alle adresser, du sender e-mails til, på hvidlisten. Hvidlistede adresser vil altid blive vist i din indbakke, aldrig i din spammappe.

Sæt automatisk cc fra afsendere, jeg har tillid til, på hvidlisten: Denne mulighed vil sætte alle e-mail-adresser fra CC-feltet i e-mails, der kommer fra afsendere, du allerede har tillid til. Hvidlistede adresser vil altid blive vist i din indbakke, aldrig i din spammappe.

Inkluder bundtekst i sendte e-mails: Sætter en bundtekst i alle de e-mails, du sender, for at bekræfte, at e-mailen er kontrolleret af BullGuards spamfilter.

Konfigurer dine kontakter: denne afsnit viser dig hvor mange sikre, usikre ( blokerede ) eller bulk afsender mailadresser er anvendt. For at kunne se eller administrer disse adresser eller domæner, klik på knappen Rediger kontakter. Du kan læse mere om hvordan du rediger dine kontakter fra Administrer Sikre og Blokere kontakter vejlendingen i venstre side.

Nulstil spamfilter: Sletter alle ændringer, der er foretaget i spamfilteret. Det omfatter sletning af både hvidliste og sortliste samt nulstilling af alle tællere. For at vende tilbage til alle ændringer skal brugeren køre alle e-mail-programmets guider igen.

E-mail klienter

Under Spamfilter indstillinger, vil du kunne bemærke en underkategori der hedder E-mail klienter. Her kan du se en liste over de understøttede e-mail klienter og konfigurer Spamfilter for alle e-mail klienter, hvis de blev detekteret på din computer.

Vælg Spam mappen: ved at klikke på denne knap vil du åbne et nyt vindue som viser alle konti du har på din e-mail klient og alle mapper tilknyttet disse konti. Du kan vælge hvor spam meddelelsene skal flyttes hen. Alle spam meddelelsene bliver flyttet til den valgte mappe.

Træning: ved at klikke på denne knap vil du åbne en to trin guide. Guiden åbner sig, viser en liste over de konti du har på din e-mail klient og alle mapper tilknyttet disse konti.

Ved den første trin i guiden, skal du sætte hak ved alle mapper du ved at være fri for Spam. ( F. eks. mappen som kan ikke indeholde spam meddelelser er Sendte e-mails. Du ved at disse ikke er spam da du selv sendte dem )

Ved ta klikke på knappen Næste får du vist alle de konti fra din e-mail klient og alle mapper tilknyttet disse konti og du kan tjekke alle bokser for mapperne som indeholder udelukkende kun spam meddelelser ( eller ikke vigtige eller slettede meddeleleser ).

Så snart træningen til Spamfilter for det pågældende e-mail klient er færdig, tryk på Afslut.

Hvis du har flere e-mail klienter, du skal konfigurer hver klient for sig.