Installation af BullGuard på en 2. og 3. computer

Oversigt

Din BullGuard Desktop Protection  program  kan downloades fra din BullGuard Min konto section ved at logge ind med din brugernavn og password, derefter tryk på Download knappen der svarer til din konto. Alternatvt kan BullGuard også blive installeret fra CDen/DVDen købt fra BullGuard partneren eller fra en af disse direkte download  links:

Installationsprogram

Installationsprogrammet downloadet fra BullGuards webside har den fordel, at du altid vil installere den seneste version, og at den samlede opdateringstid ved første opstart af BullGuard bliver reduceret.

Exclamation_MarkOverførsel af BullGuard

Når du downloader BullGuard, er det bedst at gemme programmet i en mappe, hvor du nemt kan finde det i tilfælde af, at du får brug for at geninstallere det senere. De mest almindelige lokationer er mapperne Mine dokumenter, Mine downloads eller ganske enkelt at oprette en mappe på dit skrivebord og gemme programmet der.

Under installationen anbefales det at deaktivere eller afinstallere alle andre sikkerhedsprogrammer (hovedsagelig antivirus- eller firewallprogrammer), da de kan forstyrre BullGuards installationsproces eller kan hindre programmet i at starte alle moduler.

Undgå at downloade BullGuard ved hjælp af peer-to-peer-programmer eller fra lokationer, du ikke har fuld tilllid til. Download af BullGuard fra andre brugeres computere kan være risikabelt, hvis den computer, du downloader fra, har en af de virustyper, der inficerer eksekverbare (.exe) filer.

Alle filer downloadet fra downloadsiden, eller som ligger på cd'er/dvd'er, er digitalt signeret af BullGuard. For at kontrollere den digitale signatur kan du højreklikke på BullGuard-installationsprogram og vælge Egenskaber og gå til Digitale signaturer fra Egenskaber-vinduet.

Windows sikkerhedsadvarsel

Når du kører BullGuard Downloader eller BullGuard Installer, får du måske en sikkerhedsadvarsel fra Windows. Ved Windows Vista/7/8 UAC-advarsel klikker du på Ja.

Trin 1

Det første vindue, der kommer frem, er Velkommen-vinduet.

Inst_Welcome

Før du fortsætter med installationen af programmet, skal du acceptere SBLA (Slutbrugerlicensaftalen), der indeholder rettigheder og forpligtelser for både bruger og BullGuard Ltd.

Klik Installer for at fortsætte.

Trin 2

Nu vises et nyt vindue med en statuslinje. Lad installationen gøre sig færdig, og undlad at lukke vinduet, mens BullGuard bliver installeret. I denne periode vil BullGuard køre en foreløbig hurtig scannig af din computer. Så snart statuslinjen når 100 %, vises et registrereing vindue.

Trin 3

Registrer ikke på programmet! Kontoregistrering er kun nødvendigt for brugere, der endnu ikke har en BullGuard-konto.

Vælg Login sektionen og indtast din kontos brugernavn og adgangskode på den vindue, der vises og tryk på Log ind i BullGuard.

Bemærk: Hvis du købte en licensnøgle og allerede har aktiveret det på den første computer, skal du ikke forsøge at aktivere den igen. Abonnementstiden er allerede aktiveret under den konto du registrerede den første computer med og nu skal du blot logge på samme konto, uden at aktiver licensnøglen igen.

Trin 4

Når du har logget ind, vil BullGuard vise en skærm med alle funktioner i version 2015 af programet. Når du er færdig, klik på Færdig.

Trin 5

Bemærk, at for at færdiggøre installationsprocessen skal du genstarte computeren. Under genstarten vil BullGuard installere firewall-drivere, som sætter dig i stand til at bruge firewall-modulet i programmet. Klik på Genstart, så Windows kan genstarte, eller fortsæt BullGuard, og genstart computeren på et senere tidspunkt.