BullGuard Installation

Oversigt

Din BullGuard Desktop Protection  program  kan downloades fra din BullGuard Min konto section ved at logge ind med din brugernavn og password, derefter tryk på Download knappen der svarer til din konto. Alternatvt kan BullGuard også blive installeret fra CDen/DVDen købt fra BullGuard partneren eller fra en af disse direkte download  links:

Installationsprogram

Installationsprogrammet downloadet fra BullGuards webside har den fordel, at du altid vil installere den seneste version, og at den samlede opdateringstid ved første opstart af BullGuard bliver reduceret.

Exclamation_MarkDownload af Bullguard

Når du downloader BullGuard, er det bedst at gemme programmet i en mappe, hvor du nemt kan finde det i tilfælde af, at du får brug for at geninstallere det senere. De mest almindelige lokationer er mapperne Mine dokumenter, Mine downloads eller ganske enkelt at oprette en mappe på dit skrivebord og gemme programmet der.

Under installationen anbefales det at deaktivere eller afinstallere alle andre sikkerhedsprogrammer (hovedsagelig antivirus- eller firewallprogrammer), da de kan forstyrre BullGuards installationsproces eller kan hindre programmet i at starte alle moduler.

Undgå at downloade BullGuard ved hjælp af peer-to-peer-programmer eller fra lokationer, du ikke har fuld tilllid til. Download af BullGuard fra andre brugeres computere kan være risikabelt, hvis den computer, du downloader fra, har en af de virustyper, der inficerer eksekverbare (.exe) filer.

Alle filer downloadet fra downloadsiden, eller som ligger på cd'er/dvd'er, er digitalt signeret af BullGuard. For at kontrollere den digitale signatur kan du højreklikke på BullGuard-installationsprogram og vælge Egenskaber og gå til Digitale signaturer fra Egenskaber-vinduet.

Windows sikkerhedsadvarsel

Når du kører BullGuard Downloader eller BullGuard Installer, får du måske en sikkerhedsadvarsel fra Windows. Ved Windows Visat/7 UAC-advarsel klikker du på Ja.

Windows Vista/7 Brugerkontokontrol pop op-vindue

Trin 1

Det første vindue, der kommer frem, er Velkommen-vinduet. Det beder dig om at lukke alle dokumenter, der ikke er gemt, idet nogle trin i installationsprocessen kan kræve en genstart for at fungere. Klik på Næste for at fortsætte.

Før du fortsætter med installationen af programmet, skal du acceptere SBLA (Slutbrugerlicensaftalen), der indeholder rettigheder og forpligtelser for både bruger og BullGuard Ltd. Hvis du vil installere BullGuard på standardplaceringen, skal du bare klikke på Næste for at starte installationsprocessen.

Trin 2

Nu vises et nyt vindue med en statuslinje. Lad installationen gøre sig færdig, og undlad at lukke vinduet, mens BullGuard bliver installeret. I denne periode vil BullGuard køre en foreløbig hurtig scannig af din computer. Så snart statuslinjen når 100 %, vises et nyt vindue.

Trin 3

Når installationsprocessen er færdig, vil registreringsvinduet blive vist, hvor du enten kan registrere dig til en prøveperiode eller logge ind med den konto, du allerede har.

Opret konto: Hvis du ikke har en konto, skal du klikke på denne knap for at registrere dig til en prøveperiode.

Log ind på BullGuard: Brug denne knap til at logge ind på din eksisterende konto.

Når du klikker på Opret konto, vil et nyt vindue bekræfte din registrering. Den e-mail-adresse, du indtastede, bliver også din BullGuard-kontos brugernavn. Klik på OK for at fortsætte med konfigurationen af BullGuard på computeren.

Trin 4

Når du har registreret dig, vil BullGuard begynde at overføre de nyeste virusdefinitionsfiler til dit installerede produkt. Giv tid nok til, at processen gør sig færdig.

Trin 5

Når alle opdateringer er overført, kan du begynde at bruge BullGuard. Bemærk, at for at færdiggøre installationsprocessen for enten BullGuard Premium Protection eller BullGuard Internet Security skal du genstarte computeren. Under genstarten vil BullGuard installere firewall-drivere, som sætter dig i stand til at bruge firewall-modulet i programmet. Klik på Genstart nu, så Windows kan genstarte, eller fortsæt BullGuard, og genstart computeren på et senere tidspunkt.