Administrer BullGuard installationer

Trin 1

Få adgang til din BullGuard konto herfra og logge ind med dit brugernavn og adgangskode.

Trin 2

Rul ned til Aktive Installationer afsnit. Den ser ud som her:

Trin 3

Her kan du slå til eller fra de installationer du ønsker, ved at trykke på Aktiver/Deaktiver skydder knappen (den kredsede fra den ovenstående billede). Listen indenholder alle computere navne fra enhver computer som har haft en BullGuard installation på.

Hvis du holder musemarkøren over "+" tegnet ved siden af en af dine installationer, vil du se den BullGuard Product ID som passer til det. Du kan bruge dette og den tilsvarende Computer Navn og IP-adresse for at matche Installationer fra din konto til de faktiske maskiner.

For at kunne finde et Produkt ID på en bestemt computer, skal du gøre følgende:

-    Tryk på BullGuard Ikonet fra skriverbord eller brug Start knappen > Alle programmer > BullGuard

-    Tryk på Indstillinger I den øverste højre hjørne

-    Vælg Generelt

-     Du finder her din BullGuard Produkt ID I den nederste del af siden.

For at finde Computernavn højre-klik på Min Computer ikonet ( for Windows XP ) eller Computer ( Windows Vista/ 7/ 8 ) og vælg Egenskaber. I de nye vinduer det åbner op du vil kunne finde Computer Navn.

Trin 4

Prøv at logge ind igen ved at indtaste din brugernavn og adgangskode på den computer du ønsker at aktivere BullGuard.

BullGuard Teamet.

Vi bruger cookies for at sikre vores besøgende en god oplevelse på vores side. Ved at fortsætte på siden, antager vi at du ikke har noget imod cookies. Du kan altid skifte dine cookie indstillinger.