Sådan installeres BullGuard, hvis du allerede har en BullGuard-version installeret

BullGuard-installationsprogrammet kan registrere installerede BullGuard-kopier og automatisk fjerne dem for dig. Du kan også geninstallere BullGuard manuelt ved at fjerne den version, du allerede har på computeren og manuelt installere den igen.

Din BullGuard Desktop Protection program kan downloades fra din BullGuard Min konto section ved at logge ind med din brugernavn og password, derefter tryk på Download knappen der svarer til din konto. Alternatvt kan BullGuard også blive installeret fra CDen/DVDen købt fra BullGuard partneren eller fra en af disse direkte download  links:

Windows sikkerhedsadvarsel

Når du kører BullGuard Downloader eller BullGuard Installer, får du måske en sikkerhedsadvarsel fra Windows. Ved Windows Vista/7/8 UAC-advarsel klikker du på Ja.

Trin 1

Det første vindue, der kommer frem, er Velkommen-vinduet.

Før du fortsætter med installationen af programmet, skal du acceptere SBLA (Slutbrugerlicensaftalen), der indeholder rettigheder og forpligtelser for både bruger og BullGuard Ltd.

Klik på knappen Installer for at fortsætte.

Trin 2

Hvis du allerede har en version af BullGuard installeret på computeren, vil du skulle afinstallere den, inden du går i gang med installationsprocessen. Klik på Næste for at afinstallere BullGuard.

Trin 3

Afinstallationsprocessen styres af installationsværktøjet, som også gemmer dine nuværende BullGuard-indstillinger som præference.

Trin 4

Du skal genstarte computeren for at afslutte afinstallationsprocessen. Genstart nu vælges som standard, og hvis du klikker på Afslut, genstarter computeren. Vælg, Jeg ønsker at genstarte manuelt senere for at genstarte computeren senere.

ExclamationMarkSkal genstarte

Bemærk, at installationen ikke fortsætter, medmindre du genstarter computeren. Sørg også for at gemme evt. dokumenter, du har åbne, inden du klikker på Afslut.

Hvis du vælger at genstarte computeren senere, du skal gøre det manuelt.

Trin 5

Lige efter genstart, vil processen automatisk fortsætte og installere BullGuard på din computer. Lad installationen gøre sig færdig, og undlad at lukke vinduet, mens BullGuard bliver installeret. BullGuard vil hente de seneste opdateringer og udføre en foreløbig hurtig scanning på din computer. Så snart statuslinjen når til 100%, vil du blive logget på med din konto og BullGuard vil startemed at downloade opdateringer.

Trin 6

For at færdiggøre installationsprocessen for BullGuard Premium Protection or BullGuard Internet Security kræves en genstart for at fuldføre installationen af firewall-modulet. Du kan altid genstarte computeren senere.