Hovedskærm

Når BullGuard er installeret og kører på computeren, kan du åbne det og bruge dets forskellige funktioner til at scanne computeren, foretage backup af filer til en sikker placering, konfigurere Forældrestyrings-profiler eller konfigurere Firewallen, så den matcher dit netværks sikkerhedsbehov.

Bemærk: alle funktioner vil være synlige uanset hvilket BullGuard produkt du har købt, men de vil ikke alle være funktionelle. Du kan altid aktivere de gråtonede plugins ved at bruge Opgrader funktionen fra en af de deaktiverede funktioner.

BullGuards hovedskærm giver hurtig adgang til programets hovedfunktioner og Indstillinger, hvor du kan vælge, hvordan de forskellige moduler opfører sig og fungerer på computeren. I hovedvinduet i BullGuard finder du også anbefalinger til handlinger, som du kan udføre for at forbedre computerens sikkerhed.

I forhold til dine præferencer  kan du have BullGuard vinduet maximeret eller som lille skærm ved at klikke på knappen oppe i højre på programmet.

Hovedvinduet indeholder følgende 2 vigtige funktioner:

• Adgang til hver moduls vigtigste tiltag fra knappen (...) i deres respektive bokse.
  • Oplysninger om hver moduls tilstand - problemer eller fejl vil blive vist i form af en tekst meddelelse i modul boks. Farven og ikonet vil også ændre sig, afhængigt af problemet.
  • Anmeldelse overlægen, signalere tilstanden af programmet som er beskrevet nedenunder. Klik på Se rapport hvis denne mulighed findes for at gå til Meddelelsecenter og udføre den krævende handling.
    • betyder ingen eller lav sværhedsgrad - handlinger påkræves ikke af dig, da handlingen blev fuldført uden fejl
    • betyder medium sværhedsgrad – du skal forestage en handling som ikke er så  kritisk
    • betyder ingen eller lavt sværhedsgrad – handlingen er blevet fuldført uden problemer og der kræves ingen  input fra dig

BullGuard værktøjslinjen indeholder:

• Knappen Opdatering som du kan benytte til at hente manuelt de seneste opdateringer, hvis dette ønskes.
  • Meddelelsecentralen hvor du kan får adgang til funktioner som er i gang og forskællige rapporter til alle moduler.

I nederste venstre hjørne af hovedmenuen, du kan finde dit BullGuard brugernavn og programets version.

Under hovedværktøjslinjen, du finder følgende 2 muligheder:

• Knappen Support som kan omstille dig til vores Support side, hvor du kan kontakte os fra.

• Knappen Shop som vil omstille dig direkte til vores købsside.

Du finder oplysninger og forklaringer omkring alle moduler fra denne sektion, herunder:

Antivirus: Tager dig til Antivirus-plug-in'en, hvor du kan oprette tilpassede scanningsprofiler, scanne din computer med en af de foruddefinerede profiler eller gennemgå og styre filer i Karantæne. - tilgængelig med -

Firewall: Klik på denne knap for at gå til Firewall-modulet, hvor du kan redigere regler, gennemgå netværksbegivenheder eller se i dine Firewall-logfiler,hvis du skal finindstille modulet yderligere, så det stemmer overens med dine netværksindstillinger. - tilgængelig med -

Spamfilter: Muliggør hurtig adgang til Spamfilter-modulet, hvor du kan styre både din whiteliste og blackliste eller begynde at konfigurere Spamfilteret, så det passer din e-mail-klient. - tilgængelig med -

Sårbarheder: Denne plug-in sætter dig i stand til at gennemse listen med forældet software, der repræsenterer en potentiel fare for computerens sikkerhed. - tilgængelig med -

Backup: I dette afsnit finder du Backup-modulet, som du kan oprette profiler til at foretage fjern-backup af vigtige oplysninger til vores sikrede servere eller lokalt på et eksterne drev eller cd'er/dvd'er. - tilgængelig med -

Forældrestyring: Dette afsnit indeholder Forældrestyrings-modulet, der hjælper dig med at styre dine børns onlineadfærd. Det sætter dig i stand til at konfigurere profiler, så du kan definere de programmer, de kan bruge på computeren, hvilke websteder de kan åbne, eller om de kan bruge computeren eller internetforbindelsen. - tilgængelig med -

PC Tune Up: I dette område finder du PC Tune Up-plug-in'en, der bruges til optimering af computerydelsen og Game Mode-funktionen, der sætter dig i stand til at definere BullGuards adfærd, når der spilles. - tilgængelig med -

Identity Protection: plug-in bliver brugt til at overvåge personlige, finansielle og kontakt oplysninger på Internet. - tilgængelig med -

Social Media Protection: tillader dig at overvåge Facebook konto for uønskede venneanmodninger, posteringer og billeder. - tilgængelig med -