Oversigt over PC Tune Up

Plugin tilgængelig med

Hovedboksen i PC Tune Up-modulet sætter dig i stand til at åbne modulets hovedfunktioner.

Optimer: Scanne og fjerner midlertidige filer, logfiler, beskadiget registernøgler, for at beholde din computer ren og beholde den i kørende tilstand.

Cleanup Helper: Bedre computerstyring og let frigøring af plads, til at få kontrol over din lagerplads.

Dublet filer: Let identifikation og sletning af duplikerede filer på disken. Når en kopi af en fil er identificeret, vil guiden vælge til sletning de nyeste dubletter og beholde den oprindelige. Du kan dog manuelt vælge hvilken version skal beholdes, for hver eneste fil.

Indstillinger:

• Basic: slår den automatiske PC Tune Up scanning Til eller Fra.
  • Avanceret: vælg hvad skal PC Tune Up scanning søge efter og fikse automatisk.

Introduktion af PC Tune Up

PC Tune Up er en velkommen tilføjelse til BullGuard Premium Protection-suiten, der vil hjælpe dig med at holde computeren i rigtig god stand. Modulet vil scanne computersystemet og finde alt, der får det til at køre langsommere, f.eks. overflødige programmer, ødelagte data eller ikke nok plads på harddisken.

Hvorfor er der brug for PC Tune Up?

BullGuard PC Tune Up er en kontinuerlig automatisk tjeneste, der undersøger computeren, så den bliver hurtigere, mere pålidelig og mere effektiv. Der er flere ting, som sænker farten over tid:

• Midlertidige internetfiler, der er overført, når du surfer på nettet
  • Midlertidige Windows-filer, er oprettes ved programinstallation eller af kørende programmer
  • Ubrugte eller brudte Windows-registreringsdata, som er registreringsdatabasenøgler, der ikke længere er bundet til programmer eller drivere fra computeren
  • Unødvendige eller gamle Windows hukommelse dumps og logfiler som er oprettet hver gang et program lukker ned eller hver gang din system har problemmer og kræver at rapporten skal sendes til Microsoft.
  • Download mappen som kan med tiden  fylde for meget på din hard disk.
  • Tømme din Papirkurv for at hjælpe dig med beholde computeren ren ved et enkelt tryk.
  • Deaktiver unødvendige programmer fra opstart for at øge systemets ydeevne.

Tune Up-modulet vil hjælpe dig med at finde disse elementer, der sænker farten på computeren, og rette dem, så systemet kører med fuld hastighed.