Antivirus-advarsler

Infektionsadvarsler

Hvis opstartsprogrammet finder inficerede filer, vil der der blive vist et pop op-vindue, der fortæller, hvad antivirus har gjort ved dem. BullGuards reaktion på en virus afhænger af, hvordan første og anden handling er konfigureret.

For at lukke pop op-vinduet skal du klikke på Luk. Hvis du vil undgå andre pop op-vinduer fra opstartsprogrammet, skal du afmærke Vis ikke flere advarsler og klikke på Luk.

Knappen Flere detaljer vil vise flere oplysninger om den inficering, som BullGuard standsede, f.eks. virusnavn, nøjagtig filsti og den proces, som forsøgte at åbne den inficerede fil.

I det sjældne tilfælde, hvor Antivirus ikke kan behandle en inficering på stedet, anbefaler vi, at du bruger muligheden Kontakt support for at bede om hjælp, enten via e-mail eller live chat.

Advarsler for Behavioural Detection

Hvis du har aktiveret Behavioural-programmet, kan du modtage pop op-meddelelser om programmer, der kører på computeren. Sortlistede programmer (registreret malware), der bliver blokeret automatisk, mens andre programmer bliver flaget som mistænkelige.

Pop op-meddelelsen viser den eksekverbare fil. Når du klikker på Flere detaljer…, får du yderligere oplysninger om det program, der er blokeret af BullGuard.

Tillad: Ved at klikke på det genoptager du brugen af programmet, ellers vil filen forblive blokeret af Behavioural-programmet. Hvis du kender dens oprindelse, og du er sikker på, at advarslen bare er et tilfælde af "falsk positiv", bør du tillade den. Endvidere kan du indrapportere tilfælde af "falsk positiv" direkte til os ved at klikke på "Rapporter falske positiver".

Karantæne: Dette flytter den eksekverbare fil til BullGuards karantænemappe. Filen bliver slettet fra den oprindelige placering.

Flere detaljer…:  Viser yderligere oplysninger om den eksekverbare fil som f.eks. sti, sikkerhedsrisiko og proces-id (procesidentifikationsnummer).

Du kan også se, hvorfor BullGuard blokerede filen (hvilke politikker, der forårsagede, at Antivirus markerede den som mistænkelig):

Ændringer af Windows-registreringsdatabase

Oprettelse af filer på følsomme/beskyttede områder i operativsystemet

E-mail-advarsler

Antivirus-realtidsbeskyttelsesprogrammet holder også øje med både indkommende og udgående e-mails. Det vil lade dig vide, hvornår det forhindrer en virus, der er indeholdt i en e-mail-meddelelse, i at inficere computeren.

Luk: lukker meddelelsesvinduet. Hvis du vil forhindre andre e-mail-virusregistreringsmeddelelser i at blive vist, skal du markere muligheden Vis ikke flere advarsler, før du klikker på knappen Luk.

Flere detaljer: vil vise flere oplysninger om den inficering, som BullGuard standsede, f.eks. virusnavn, afsenders e-mail-adresse og den proces, der åbnede den bestemte e-mail (dit e-mail-klientprogram).