Backup dine data

BullGuards hovedsikkerhedskopieringsfunktion, hvor brugere kan oprette sikkerhedskopieringsprofiler, køre dem eller redigere dem.

Du kan foretage backups for standard Windows-placeringer sammen med tilpassede filer eller e-mail-backup-profiler, f.eks. for at mapperne Mine dokumenter, som indeholder billeder, film, skrivebordsindhold og gemte dokumenter.

BK_Main

Opret en ny profil, som du har brug for, ved at klikke på knappen Rediger profiler, der vil føre dig til siden med profiloversigten. Klik på knappen Tilføj nu.

BK_Profiles

Trin 1

Once you click on the Add new button, you will be shown a welcome screen. Click Next to go to the next step.

BG_Wiz_Intro

Vis ikke denne introduktion næste gang: sørger for, at du ikke ser denne skærm næste gang, du starter vejledningen.

Trin 2

Vælg den type data, du vil bruge til backup ved at markere hvert felt, og klik så på Næste.

Bemærk, at når du vælger flere datatyper, vil BullGuard oprette en separat profil til hver. Når du vælger Dokumenter, Billeder, Musik, Videoer eller Skrivebord, vil BullGuard også se efter filer på operativsystemets standardplaceringer. Hvis du har lagret filer på andre placeringer, som du vil bruge til backup, skal du vælge muligheden Andre filer eller mapper og tilføje dem manuelt.

Backup_Wizard2

Rediger: Denne knap vil åbne et nyt vindue, så du kan redigere egenskaberne for backup-profilen.

Backup_Wizard3

Edit: allows you to see what files and folders are included in the backup profile, as well as remove or add new ones.

Edit_Profile2

Tilføj: Åbner et nyt vindue, hvor du kan vælge filer eller mapper, som du vil inkludere i backup-profilen.

Edit_Profile3

Vælg filtre: Sætter dig i stand til at definere særlige filtre, så BullGuard kun foretager backup af den type filer og mapper, der er brug for, hvorfor du sparer tid og plads.

Trin 3

I dette trin skal du vælge den destination, som filerne skal sikkerhedskopieres til. Sikkerhedskopieringen kan gemmes på onlinedrevet, på en cd/dvd, på den lokale computer (normalt på en ekstern harddisk) eller på en netværkscomputer.

Choose_Location

Trin 4

Alle sikkerhedskopieringsprofiler kan planlægges til enten at starte på et passende tidspunkt, så det ikke påvirker computerens hastighed, eller til at sikkerhedskopiere vigtige dokumenter regelmæssigt og dermed modvirke tab af informationer.

Schedule_Profile

Aldrig, jeg starter den selv – Du skal køre denne profil manuelt for at sikkerhedskopiere oplysningerne.

Når min computer er inaktiv – Profilen kører kun i baggrunden, når computeren ikke er i brug. Hvis der foretages nogen handlinger på computeren, stopper sikkerhedskopieringen midlertidigt.

Jeg ønsker at vælge et skema – Du kan indstille profilen til at køre automatisk med faste tidsintervaller. Det sikrer, at alle oplysninger i profilen bliver sikkerhedskopieret regelmæssigt.

Trin 5

Avancerede sikkerhedskopieringsindstillinger giver brugeren mulighed for at tilpasse deres profil yderligere ved at tilføje bestemte funktioner som f.eks. kryptering, versionoplysninger og pakning af sikkerhedskopi. Når du er færdig, klikker du på Udfør.

Adv_Settings

Profilen vises nu i profillisten, som der er adgang til fra hovedafsnittet om backup. Det er også der, du kan redigere, omdøbe, køre eller slette den.