Opret tilpassede spilprofiler

Du kan oprette tilpassede profiler ud over den generelle Game Mode-profil til alle dine spil ved at starte profilvejledningen. Start vejledningen ved at klikke på knappen Ny profil på fanen Profiler.

Det er en enkel og hurtig 3-trinsproces, der giver dig mulighed for at konfigurere profilaktiveringen og særlige muligheder fra både antivirus- og firewallprogrammet. Oprettelse af profiler til ressourceintensive spil hjælper dig med deres ydelse og gør det nemmere at få spillet til at glide.

Trin 1

Under denne fane kan du konfigurere de generelle indstillinger for profilen. Du kan vælge et navn, og hvilke filer der skal udløse det automatiske profilskift.

Profilnavn: Vælg et tilpasset navn til spilprofilen.

Undertryk BullGuard-meddelelser og planlagt aktivitet: Denne mulighed vil deaktivere BullGuard-pop op-advarsler, når den er markeret. For at undgå at blive forstyrret under spillet anbefales det at aktivere dette valg, især hvis du spiller med fuld skærm. Evt. planlagte scanninger eller sikkerhedskopieringer vil også blive udsat, til spilprofilen bliver deaktiveret.

Tilpasset ikon: Du kan tilføje tilpassede ikoner til dine spilprofiler. Klik blot på Gennemse, og naviger til det sted, hvor du finder den ikonfil, du ønsker at bruge. Bemærk, at filerne skal være .ico-filer.

Spilovervågning:

BullGuard har mulighed for automatisk at aktivere en spilprofil, når bestemte eksekverbare filer bliver indlæst. Du kan indstille bestemte spilfiler til at fungere som udløsere ved at føje filen til listen over spilovervågning og indstille deres politik i henhold hertil:

Skift: Det vil automatisk aktivere spilprofilen, når den eksekverbare fil bliver indlæst.

Spørg: Vil spørge dig, om du ønsker at aktivere profilen eller ej. Når du svarer, kan du klikke på Husk dette svar for at ændre den eksekverbare fils standardpolitik til Skift.

Ignorer: den eksekverbar fil ved åbning. Trin 2 Her kan du ændre muligheder for Antivirus-realtidsovervågning, så modulet ikke påvirker spillets ydeevne.

Scan filer: Aktiverer eller deaktiverer Antivirus realtidsfilbeskyttelse. Scan kun filer åbnet til udførelse: Realtidsovervågning vil kun scanne filer fra de kørende processer. Dette vil sikre, at der ikke er nogen CPU-spidsbelastning på grund af realtidsovervågning, når der scannes store mængder filer.

Scan internettrafik: Aktiverer On Access-funktionen til kontrol af netværkstrafikken og registrerer eventuelle trusler mod computeren. Denne funktion kan efterlades uden at være markeret.

Scan indkomne e-mails: Får opstartsprogrammet til at scanne alle e-mails, der modtages af din e-mail-udbyder. Denne funktion kan efterlades uden at være markeret.

Udelad spilmapper fra scanning: Aktivering af denne funktion hindrer realtidsovervågningen i at scanne spilfilerne. Når en fil bliver scannet af opstartsprogrammet, kan filen først bruges, når antivirusprogrammet har scannet den. Spil bruger mange filer, og det kan medføre faldende ydelse at få dem scannet af antivirus. Derfor anbefales det at aktivere denne funktion.

Scan filer fra netværkssteder: Giver BullGuard mulighed for automatisk at scanne netværksressourcer, når de åbnes på din computer. Undlad at markere denne funktion for at undgå dårlig ydelse.

Scan filer fra cd-/dvd, hukommelsesdrev og disketter: Giver BullGuard mulighed for at scanne filer fra flytbare lagermedier. Trin 3 Fanen Firewall giver dig mulighed for at definere regler, som enten tillader programmerne at få forbindelse til internettet eller blokere deres netværksadgang.

Ved at klikke på Porte kan du tilføje de portnumre, som spillet skal bruge for at få forbindelse til enten en server eller en fjerncomputer.

Lokale porte: Angiv de porte, der skal bruges til din computer.

Fjernporte: Angiv de porte, der skal bruges til den server/computer, du prøver at få forbindelse til.