Hovedskærm

Når BullGuard er installeret og kører på computeren, kan du åbne det og bruge dets forskellige funktioner til at scanne computeren, foretage backup af filer til en sikker placering, konfigurere Forældrestyrings-profiler eller konfigurere Firewallen, så den matcher dit netværks sikkerhedsbehov.

BullGuards hovedskærm giver hurtig adgang til både program-plug-ins og Indstillingerne, hvor du kan vælge, hvordan de forskellige moduler opfører sig og fungerer på computeren. I hovedvinduet i BullGuard finder du også anbefalinger til handlinger, som du kan udføre for at forbedre computerens sikkerhed.

Værktøjslinjen i BullGuard inkluderer:

• Afsnittet Kør, hvorfra du hurtigt kan udføre grundhandlinger (f.eks. kørsel af Antivirus-scanninger, Backup-profiler til sikring af oplysninger eller Tune Up-undersøgelser til optimering af computerydelsen)

• Afsnittet Support og hjælp med direkte adgang til BullGuards Supportteam (via Live Chat eller e-mail)

• Afsnittet Kontrolpanel, hvorfra du kan gå til hvert BullGuard-modul

Nederst til venstre for hovedprogramskærmen finder du menuen Indstillinger, hvor du kan ændre valgmulighederne for alle BullGuard-plug-ins og opdateringsknappen. Selv om BullGuard som standard er indstillet til at søge efter opdateringer hver 2 timer, kan du også manuelt opdatere programmet ved at klikke på knappen Sidste opdatering.

Fanen Kør

Fra fanen Kør kan du køre Antivirus-scanninger, starte backup-opgaver eller søge efter tabt plads på computeren eller optimere Windows-registreringsdatabase med modulet Tune Up.

Scan: Knappen Kør vil starte en fuld Antivirus-systemscanning efter malware på computeren.

Fuld systemscanning: Ved at klikke på knappen Kør, starter du en kompleks scanning, der vil bruge Antivirus til at lede efter malware på computeren, sårbarhedsscannere til at lede efter mulige problemer med installeret software og PC Tune Up til at undersøge, om computerens ydelse kan optimeres.

Backup: Klik på knappen Kør sætter dig i stand til at starte backup-opgaver baseret på tidligere oprettede profiler. Du bliver bedt om at vælge den backup-profil, du vil køre. Hvis du endnu ikke har haft mulighed for at oprette profiler, skal du bare klikke på Ny backup for at gøre det.

Vælg backup-profil: Klik på rullemenuen for at vælge den Backup-profil, der skal køres.

Backup ved start: Når en profil er valgt, skal du klikke på denne knap for at køre profilen.

Ny backup: Hvis du ikke har defineret en profil endnu, skal du klikke på for at åbne vejledningen til den nye Backup-profil.

PC Tune Up: Klik på knappen Kør for at starte en undersøgelse af computeren med PC Tune Up-modulet for at finde måder til at optimere computerens ydelse.

Hjælp og support

Dette afsnit giver direkte adgang til vores supportteam med spørgsmål, som du kan have vedrørende virus, BullGuard-funktioner, dine abonnementer eller andet i forbindelse med BullGuard og vores produkter. BullGuard-supporttjenesten er gratis for alle BullGuard-brugere, både betalte og prøvekonti.

Live chat: Klik på knappen Chat med os for at få adgang til funktionen Live Chat. Det sætter dig i stand til at tale direkte med en af vores supportteknikere.

Send e-mail: Klik på denne knap for at sende en e-mail til supportteamet. Du kan bruge denne mulighed, hvis dit spørgsmål ikke kræver et hastende svar, eller hvis du er bedt om at give vores supportteam flere detaljer, f.eks. logfiler eller skærmbilleder. Bemærk, at hvis du har en e-mail-klient konfigureret på computeren, vil BullGuard bruge den til at oprette en ny e-mail, der skal sendes til vores støtter.

Gennemse hjælpeemner: Vil åbne en webside i din standardbrowser, hvor du kan læse de vejledninger om BullGuard Internet Security, som ligger på vores websted.

Konto: Vil åbne en webside i standardbrowseren til din BullGuard-onlinekontos log på-side.

Kontrolpanel

Dette afsnit viser alle BullGuard Internet Security-moduler. De er opdelt i kategorier, som gør det nemmere for dig at identificere deres formål og anvendelse.

Pc-beskyttelse

Dette afsnit indeholder sikkerhedsrelaterede moduler, f.eks. Antivirus, Firewall, Spamfilter og Sårbarhedsscanner, der holder computeren sikker mod malware og andre sikkerhedstrusler.

Antivirus: Tager dig til Antivirus-plug-in'en, hvor du kan oprette tilpassede scanningsprofiler, scanne din computer med en af de foruddefinerede profiler eller gennemgå og styre filer i Karantæne.

Firewall: Klik på denne knap for at gå til Firewall-modulet, hvor du kan redigere regler, gennemgå netværksbegivenheder eller se i dine Firewall-logfiler,hvis du skal finindstille modulet yderligere, så det stemmer overens med dine netværksindstillinger.

Spamfilter: Muliggør hurtig adgang til Spamfilter-modulet, hvor du kan styre både din whiteliste og blackliste eller begynde at konfigurere Spamfilteret, så det passer din e-mail-klient.

Sårbarheder: Denne plug-in sætter dig i stand til at gennemse listen med forældet software, der repræsenterer en potentiel fare for computerens sikkerhed.

Databeskyttelse

I dette afsnit finder du Backup-modulet, som du kan oprette profiler til at foretage fjern-backup af vigtige oplysninger til vores sikrede servere eller lokalt på et eksterne drev eller cd'er/dvd'er.

Familiebeskyttelse

Dette afsnit indeholder Forældrestyrings-modulet, der hjælper dig med at styre dine børns onlineadfærd. Det sætter dig i stand til at konfigurere profiler, så du kan definere de programmer, de kan bruge på computeren, hvilke websteder de kan åbne, eller om de kan bruge computeren eller internetforbindelsen.

PC Tune Up

I dette område finder du PC Tune Up-plug-in'en, der bruges til optimering af computerydelsen og Game Mode-funktionen, der sætter dig i stand til at definere BullGuards adfærd, når der spilles.