PC Tune Up

I dette afsnit kan du konfigurere Tune Up-funktioner efter:

• vælge de elementer, som modulet vil scanne efter
  • definere regelmæssige undersøgelser på computeren

Diskplads: lader dig vælge de elementer, som kan fylde dyrebar diskplads, som BullGuard skal scanne efter.

Midlertidige internetfiler: Når dette er aktiveret, vil BullGuard kontrollere, hvor meget plads midlertidige internetfiler bruger på computeren. Placeringen af denne mappe afgøres af Windows-indstillingerne.

Midlertidige Windows-filer: Når dette er aktiveret, vil BullGuard kontrollere, hvor meget plads midlertidige Windows-filer bruger på computeren. Placeringen af denne mappe afgøres også af Windows-indstillingerne.

Registreringsdatabase: Sætter dig i stand til at vælge, hvilke registreringsdatabaseelementer, som BullGuard vil scanne for at optimere Windows-registreringsdatabasen.

Startprogrammer: Lader dig vælge, om BullGuard skal kontrollere de programmer, der er angivet til at køre ved start af Windows.