Scanningsprofiler

Alle On Demand-scanningsaktiviteter er baseret på profiler, som angiver bestemte scanningsparametre, f.eks. filtyper, scanningsplaceringer, standardhandlinger og scanningsdybde. Hvis du vil køre en ønsket profil, skal du vælge den og klikke på knappen Kør profil.

Scanningsprofilen Denne computer

Dette er en fuld profil, der vil scanne alle filer på alle harddiske. Scanningstiderne afhænger af din computers ydelse, antallet af lagerenheder, filtyper, og hvor mange data, du har gemt.

Scanningsprofilen Dokumenter

BullGuard vil kun scanne dokumentmapperne. Bemærk, at BullGuard henter oplysninger fra operativsystemet om, hvor standardmappen Dokumenter ligger på computeren. Derfor vil den ignorere alle andre placeringer, hvor du kan have gemt dokumenter (du kan scanne disse dokumenter ved at køre Computerscanning eller en brugerdefineret profil).

Scanningsprofilen E-mails

BullGuard vil hente oplysninger om placeringen af e-mail-klientdatabasens placering fra operativsystemet og så scanne den. Den vil derfor ikke scanne sikkerhedskopierede e-mail-databaser eller -mapper, der ikke bruger e-mail-klientens standardsti (du kan scanne disse filer ved at bruge en brugerdefineret profil eller den generelle computerprofil).

Profilen Hurtig scan

Denne scanningsprofil kontrollerer de placeringer på din computer, der normalt angribes af virus. Den vil søge efter rodsæt og scanne registreringsdatabasen, alle kørende processer og midlertidige filer, der er gemt på din computer.

Tilpassede profiler

Et tidsbesparende alternativ, der gør det muligt for dig at scanne bestemte mapper eller drev, som du ofte har adgang til, uden at scanne hele computeren. Klik her for at få at vide, hvordan du opretter en tilpasset scanningsprofil.

Klik på knappen Ny scanningsprofilfor at oprette en tilpasset scanningsprofil. Slet ubrugte profiler ved at klikke på knappen Slet profil for at fjerne dem.