Netværksaktiviteter

Fanen Aktivitet viser dig en oversigt over de aktuelle programmer, som overvåges af BullGuard og deres tilstødende netværksforbindelse.

Det er brugbart at overvåge, hvilke programmer der bruger din internetforbindelse. Du vil også være i stand til at se, hvor mange forbindelser og protrokoller et bestemt program bruger.

Du kan se et programs associerede forbindelser ved at højreklikke på programmet og vælge Udvid (Udvid alle vil påvirke alle programmerne i informationsvinduet).

Programnavn: Viser navnet på programmet, ikke navnet på den eksekverbare fil, du har tilføjet i firewall'en.

Lokal adresse: IP-adressen på den computer, programmet er installeret på.

Lokal vært: Firewall'en kan fortolke IP-adresser til navne (hvis det er muligt) og dermed vise navnet på den computer, der er associeret med den lokale IP-adresse.

Fjernadresse: Destinationscomputeren (IP-adressen) på det programmet/forbindelsen.

Fjernvært: Viser computernavn (hvis det er muligt) på den associerede fjern-IP-adresse.

Bytes sendt/modtaget: Mængden af data sendt og modtaget af et program eller en forbindelse.

Oprettelses-/medgået tid: Fortæller dig, hvornår forbindelse er oprettet, og hvor længe den er bevaret.

PID/Fuld sti – PID (process identification number): Det nummer, styresystemet tildeler en kørende proces. Du kan se den nøjagtige sti til den eksekverbare fil anvendt af de overvågede programmer under fanen Aktiviteter.

Tabte forbindelser (fanen Aktivitet): Består hovedsagligt af lukkede forbindelser uden at vente på et svar fra fjernværterne (f.eks. lukker internetbrowsere forbindelsen til fjernværter uden at vente på et svar). Det er ikke funktionelle forbindelser, der forbliver enten i firewall'ens cache eller browserens cache, og de udgør ikke en sikkerhedsrisiko.