Welcome to BullGuard Internet Security Help

Her er en beskrivelse af, hvad du kan forvente at finde i hjælp-filen.

Introduktion til BullGuard

BullGuard er en komplet, prisvindende Internet Sikkerhed med konstante sikkerheds softwareopdateringer. BullGuards design er skabt eksklusivt til hverdagsbrugeren, og sætter enkelhed og lethed ved brug i første række. BullGuard beskytter dig mod online-trusler som id-tyveri, kreditkortsvindel, hackere, spam, vira og spyware, og omfatter også Backup af dine værdsatte filer, billeder og musik.

Introduktion til Internet Security

Udtrykket »internetsikkerhed« bruges til at beskrive software, som beskytter din computer, data på den og i sidste ende dig selv fra at blive udnyttet online. Internet sikkerhed er generelt en samling af forskellige typer af sikkerhedsværktøjer, såsom antivirus, spamfilters, firewalls og antispyware-software. Disse værktøjer beskytte dig mod systemnedbrud og forhindre kriminelle i at komme til dine personlige oplysninger og misbruge dem til at tømme din bankkonto eller stifte gæld i dit navn.

Værd at vide

Let at bruge

Alle de funktionaliteter du behøver, er blot ét klik væk fra BullGuards brugerflade. Dette gør det nemt at kontrollere sikkerhedsstatus for computeren og udføre manuelle scanninger, få de seneste sikkerhedsopdateringer, køre backup af dine filer og få fat i Support.

24/7 Live Support

Fra tid til anden kan du få brug for hjælp og support. Vi har skabt hurtig tilgang til vores Live Support team igennem BullGuards brugerflade. Du får personlig assistance via e-mail og live chat 24/7. Hvis du er bekymret for ikke at være i stand til at forklare hvad dit problem er og om du vil være i stand til at forstå og handle efter råd fra vores Support Team, så skal du ikke være nervøs. Først og fremmest er vores supportere meget gode til at hjælpe dig igennem, uanset dit tekniske know-how. For det andet, har du også altid mulighed for at give en BullGuard Supporter midlertidig adgang til din computer. Det er det tætteste på, at have en reparations mand komme forbi derhjemme og rode med din maskine,  som det bliver.

3 PC licens

BullGuard er skabt til at passe til de behov der er hos en moderne husstand. Med en 3 PC-licens, kan du bruge dit abonnement til at installere BullGuard på dine børns computer og på din bærbare computer. Hvis du ønsker at installere BullGuard på andre computere, skal du blot gå til www.bullguard.com/my-account. Her skal du logge dig ind med dit BullGuard brugernavn og adgangskode, downloade og og følge installations Guiden.

Fjernadgang

Med BullGuard har du sikker online adgang til dine filer fra enhver computer, fra hvor som helst. Når du gemmer filer på BullGuards Online Backup-drev giver det dig adgang til dem fra enhver computer med internetadgang - et fantastisk værktøj, hvis du ønsker at vise mor og far de seneste billeder af deres børnebørn, og har glemt at medbringe dem! Du kan selvfølgelig også overføre dine filer til flytbare lagringsenheder som cd'er eller USB hukommelses nøgler.

Din BG konto - er ikke maskine afhængig

Din BullGuard-konto er ikke maskine afhængig. Det betyder, at du kan få adgang til din BullGuard konto fra enhver computer med internetadgang ved blot at gå til www.bullguard.com/my-account, og her logge ind med dit BullGuard brugernavn og adgangskode. Fra din BullGuard konto, kan du få adgang til dit Online Backup drev, hvor du kan se eller hente de filer du har gemt der. Du kan også kontakte BullGuard Support her, hvis du oplever problemer der blokerer din adgang til internettet på den computer, BullGuard er installeret på.