Installation af BullGuard på en 2. og 3. computer

Oversigt

Programmet BullGuard Internet Security er enten overført fra vores websted på https://www.bullguard.com/thankyou.aspx?action=download&pid=3, eller det kan installeres fra cd'en/dvd'en, som du købte hos en BullGuard-partner.

Installationsprogram

Installationsprogrammet downloadet fra BullGuards webside har den fordel, at du altid vil installere den seneste version, og at den samlede opdateringstid ved første opstart af BullGuard bliver reduceret.

Exclamation_MarkOverførsel af BullGuard

Når du downloader BullGuard, er det bedst at gemme programmet i en mappe, hvor du nemt kan finde det i tilfælde af, at du får brug for at geninstallere det senere. De mest almindelige lokationer er mapperne Mine dokumenter, Mine downloads eller ganske enkelt at oprette en mappe på dit skrivebord og gemme programmet der.

Under installationen anbefales det at deaktivere eller afinstallere alle andre sikkerhedsprogrammer (hovedsagelig antivirus- eller firewallprogrammer), da de kan forstyrre BullGuards installationsproces eller kan hindre programmet i at starte alle moduler.

Undgå at downloade BullGuard ved hjælp af peer-to-peer-programmer eller fra lokationer, du ikke har fuld tilllid til. Download af BullGuard fra andre brugeres computere kan være risikabelt, hvis den computer, du downloader fra, har en af de virustyper, der inficerer eksekverbare (.exe) filer.

Alle filer downloadet fra downloadsiden, eller som ligger på cd'er/dvd'er, er digitalt signeret af BullGuard. For at kontrollere den digitale signatur kan du højreklikke på BullGuard-installationsprogram og vælge Egenskaber og gå til Digitale signaturer fra Egenskaber-vinduet.

Download Bullguard først

Inden du kan installere BullGuard Internet Security, skal du først downloade programmet til din PC. Det kan du gøre herfra dette link: https://www.bullguard.com/thankyou.aspx?action=download&pid=3.

Windows sikkerhedsadvarsel

Når du kører BullGuard Downloader eller BullGuard Installer, får du måske en sikkerhedsadvarsel fra Windows. Ved Windows Visat/7 UAC-advarsel klikker du på Ja.

Windows Vista/7 Brugerkontokontrol pop op-vindue

Trin 1

Det første vindue, der kommer frem, er Velkommen-vinduet. Det beder dig om at lukke alle dokumenter, der ikke er gemt, idet nogle trin i installationsprocessen kan kræve en genstart for at fungere. Klik på Næste for at fortsætte.

Inst_Welcome

Før du fortsætter med installationen af programmet, skal du acceptere SBLA (Slutbrugerlicensaftalen), der indeholder rettigheder og forpligtelser for både bruger og BullGuard Ltd. Hvis du vil installere BullGuard på standardplaceringen, skal du bare klikke på Næste for at starte installationsprocessen.

ExclamationMarkTilpas

Klik på Tilpas... for at vælge, hvor BullGuard skal installeres. Standardlokationen er i Windows standard Programfilsti. Hvis du vil ændre det, kan du skrive en anden lokation, eller klikke på Gennemse for at angive en ny lokation. Klik på Installer for at fortsætte.

Trin 2

Nu vises et nyt vindue med en statuslinje. Lad installationen gøre sig færdig, og undlad at lukke vinduet, mens BullGuard bliver installeret. Så snart statuslinjen når 100 %, vises et nyt vindue.

Trin 3

Når installationsprocessen er færdig, vises registreringsvinduet. Registrer ikke via programmet. Kontoregistreringen er kun nødvendigt for brugere, der endnu ikke har en BullGuard-konto.

Vælg muligheden Log ind på BullGuard, og indtast din kontos brugernavn og adgangskode på den skærm, der vises.

Bemærk: Hvis du købte en licensnøgle og allerede har aktiveret den på din første computer, skal du ikke forsøge at aktivere den igen. Abonnementstiden er allerede overført til din konto.

Trin 4

Når du har logget ind, vil BullGuard begynde at overføre de nyeste virusdefinitionsfiler til dit installerede produkt. Giv tid nok til, at processen gør sig færdig.

Trin 5

Når alle opdateringer er overført, kan du begynde at bruge BullGuard. Bemærk, at for at færdiggøre installationsprocessen skal du genstarte computeren. Under genstarten vil BullGuard installere firewall-drivere, som sætter dig i stand til at bruge firewall-modulet i programmet. Klik på Genstart nu, så Windows kan genstarte, eller fortsæt BullGuard, og genstart computeren på et senere tidspunkt.