Sådan installeres BullGuard, hvis du allerede har en BullGuard-version installeret

BullGuard-installationsprogrammet kan registrere installerede BullGuard-kopier og automatisk fjerne dem for dig. Du kan også geninstallere BullGuard manuelt ved at fjerne den version, du allerede har på computeren og manuelt installere den igen.

Inden du kan installere Bullguard Internet Security, skal du først downloade programmet til din PC. Det kan du gøre herfra dette link: https://www.bullguard.com/thankyou.aspx?action=download&pid=3.

Windows sikkerhedsadvarsel

Når du kører BullGuard Downloader eller BullGuard Installer, får du måske en sikkerhedsadvarsel fra Windows. Ved Windows Visat/7 UAC-advarsel klikker du på Ja.

Windows Vista/7 Brugerkontokontrol pop op-vindue

Trin 1

Det første vindue, der kommer frem, er Velkommen-vinduet. Det beder dig om at lukke alle dokumenter, der ikke er gemt, idet nogle trin i installationsprocessen kan kræve en genstart for at fungere. Klik på Næste for at fortsætte.

Før du fortsætter med installationen af programmet, skal du acceptere SBLA (Slutbrugerlicensaftalen), der indeholder rettigheder og forpligtelser for både bruger og BullGuard Ltd.Hvis du vil installere BullGuard på standardplaceringen, skal du bare klikke på Næste for at starte installationsprocessen.

ExclamationMarkTilpas

Klik på Tilpas... for at vælge, hvor BullGuard skal installeres. Standardlokationen er i Windows standard Programfilsti. Hvis du vil ændre det, kan du skrive en anden lokation, eller klikke på Gennemse for at angive en ny lokation. Klik på Installer for at fortsætte.

Trin 2

Hvis du allerede har en version af BullGuard installeret på computeren, vil du skulle afinstallere den, inden du går i gang med installationsprocessen. Klik på Næste for at afinstallere BullGuard.

Trin 3

Afinstallationsprocessen styres af installationsværktøjet, som også gemmer dine nuværende BullGuard-indstillinger som præference.

Trin 4

Du skal genstarte computeren for at afslutte afinstallationsprocessen. Genstart nu vælges som standard, og hvis du klikker på Afslut, genstarter computeren. Vælg, Jeg ønsker at genstarte manuelt senere for at genstarte computeren senere.

ExclamationMarkSkal genstarte

Bemærk, at installationen ikke fortsætter, medmindre du genstarter computeren. Sørg også for at gemme evt. dokumenter, du har åbne, inden du klikker på Afslut.

Trin 5

Lige efter genstart, vil processen automatisk fortsætte og installere BullGuard på din computer. Lad installationen gøre sig færdig, og undlad at lukke vinduet, mens BullGuard bliver installeret. Så snart statuslinjen når 100 %, vises et nyt vindue.

Trin 6

Når BullGuard-installationen er færdig, bliver du ikke bedt om at logge på eller registrere igen, fordi geninstallation af BullGuard vil bevare den tidligere kopis indstillinger og brugeroplysninger. Den vil springe log på-skærmen over og begynde at overføre de tilgængelige opdateringer.

Trin 7

Når alle opdateringer er overført og implementeret, vil BullGuard-interfacet blive vist på skærmen. For at færdiggøre installationsprocessen kræves en genstart for at fuldføre installationen af firewall-modulet. Du kan altid genstarte computeren senere.