Sådan gendanner du din adgangskode

Følg denne vejledning, hvis du vil gendanne din adgangskode. Du skal gennemgå denne gendannelsesprocedure for adgangskoden, da supportteamet ikke har adgang til din adgangskode og på grund af love om beskyttelse af data ikke vil nulstille adgangskoden.

1. Gå til siden Gendan adgangskode.

Åbn først dette link Gendan adgangskode på webstedsafsnittet "Min konto".

Pass_Recover1

Du skal nedskrive og bekræfte den e-mail-adresse, der blev brugt til din BullGuard-konto. Indtastning af de ord, der ses på billedet, er nødvendigt for at forhindre skadelige programmer i at spamme formularen til adgangskodegendannelse. Du skal indtaste tegnene på billedet præcis sådan, som de ses og om nødvendigt med store bogstaver.

2. Efter klik på Send vises en bekræftelsesmeddelelse, der fortæller dig, at der blev sendt en e-mail til den e-mail-adresse, der blev brugt i gendannelsesformularen.

Conf_PassReset_Email

3. Se i indbakken til e-mail-adressen.

E-mailen indeholder et link, der vil gøre det muligt for dig at nulstille adgangskoden til det, du vil have. BullGuard bruger denne metode til at sikre, at kun ejeren af e-mail-kontoen (og derfor BullGuard-kontoen) kan nulstille adgangskoden. Selv om dit BullGuard-brugernavn kommer i de forkerte hænder, kan kun ejeren af e-mail-kontoen nulstille adgangskoden. Klik på hyperlinket „link” i e-mailen for at gå til formularen til nulstilling af adgangskoden.

Pass_Reset_Email

4. Udfyldelse af formularen til nulstilling af adgangskoden

Efter klik på hyperlinket i e-mailen, åbnes et nyt browservindue med formularen til nulstilling af adgangskoden. Udfyld den e-mail-adresse, du brugte til BullGuard-kontoen, og vælg en ny adgangskode til din konto. Du skal indtaste adgangskoden en gang til for at bekræfte den, og undgå eventuelle stavefejl. Klik på knappen Send, når du er færdig.

Pass_Reset_Form

5. Bekræftelse

Der vises et nyt vindue, når du trykker på Send, der fortæller dig, at processen er gennemført.

Pass_Reset_Success

Efter nulstilling af adgangskoden, skal du logge på BullGuard-programmet igen. Bare klik på knappen Skift bruger i afsnittet Indstillinger > Konto, og indtast abonnementsoplysningerne i overensstemmelse hermed, eller følg denne nemme vejledning.

Med venlig hilsen

BullGuard-teamet