Brug af BullGuard Internet Security med et andet brugernavn

Alle konti opbevares i vores database, hvortil BullGuard vil oprette forbindelse og læse abonnementsoplysningerne. Afhængigt af dit abonnement får du enten adgang til alle moduler i BullGuard-programmet eller kun til bestemte moduler, som f.eks. Spamfilter eller Backup.

Denne vejledning viser dig, hvordan du kan logge på dit aktuelle abonnement til BullGuard Internet Security:

1. Opret forbindelse til internettet.

2. Dobbeltklik på ikonet BullGuard Internet Security i systembakken (nederst til højre ved siden af uret):

Icon

3. Gå til Indstillinger, og klik på Konto:

Den bruger, der aktuelt er logget på, vises i afsnittet Konto og på startsiden på BullGuard-grænsefladen.

4. Klik på knappen Skift bruger.

5. Indtast dit rigtige BullGuard-brugernavn og din rigtige adgangskode, og tryk på knappen Log på.

Bemærk: I tilfælde af at adgangskoden blev ændret eller nulstillet, er det nødvendigt at logge på igen med de nye kontooplysninger som beskrevet ovenfor.

Alle BullGuard-konti er beskyttet af et brugernavn og en adgangskode, som du bedes om at oprette, når du registrerer første gang. Brugernavnet skal være en gyldig e-mail-adresse, hvortil alle BullGuard-relaterede e-mails (herunder betalingsbekræftelser) sendes.

Kontomuligheder vil sætte dig i stand til at vælge, om du vil have BullGuard til at logge på automatisk ved næste start ved at bruge de angivne kontooplysninger (muligheden Log på automatisk) og konfigurere dine proxy-serverdetaljer om nødvendigt (muligheden Jeg bruger en proxy-forbindelse).

Knappen Vis politik om beskyttelse af personlige oplysninger gør det muligt for dig at læse vore politikker om indsamling og behandling af private data.

Med venlig hilsen

BullGuard-teamet