Kør PC Tune Up

Trin 1

Kør en PC Tune Up-undersøgelse ved at klikke på knappen DASHBOARD og så på PC Tune Up. Dette fører dig til PC Tune Up-modulet, hvor du kan køre en undersøgelse af computeren ved at klikke på knappen Kør PC Tune Up.

Trin 2

Der vises et nyt vindue, som har to afsnit. Til venstre vil der stå nogle generelle oplysninger, og til højre vil der være en besked om scanningens varighed. Når du er klar, klikker du på Start.

Vis ikke introduktionen næste gang: Det sørger for, at du ikke ser introduktionsskærmen næste gang, du starter en undersøgelse.

Annuller: Vil annullere PC Tune Up-undersøgelsen og returnere til hovedmenuen.

Trin 3

PC Tune Up-modulet vil undersøge computeren for problemer, der gør den langsommere. Scanningslængden afhænger af, hvor mange oplysninger og hvor mange programmer, du har på computeren. Lad BullGuard færdiggøre scanningen.

Annuller: Vil annullere scanningsprocessen.

Trin 4

Når scanningen er færdig, vil resultatvinduet vise en detaljeret liste med de fundne problemer sammen med specifikke detaljer.

Ret valgte: PC Tune Up vil løse de problemer, der blev fundet under scanningen. Du kan vælge de problemer, du vil have BullGuard skal løse ved at markere felterne ved siden af dem.

Detaljer: Åbner et nyt vindue, hvor du kan se problemerne og deres detaljer.