Kør sårbarhedsscanning

Trin 1

Start scanningen ved at klikke på knappen Kontrolpanel og så på knappen Sårbarhedsscanner. Det fører dig til modulet Sårbarhedsscanner, hvor du kan starte en undersøgelse af computeren.

Trin 2

Klik på knappen Kør scanner. Sårbarhedsscanneren kontrollerer både Windows og alle andre installerede programmer på computeren. Scanningens længde afhænger af styresystemet og antallet af installerede programmer. Lad BullGuard færdiggøre scanningen.

Trin 3

Når undersøgelsen er færdig, viser resultatvinduet en detaljeret liste over tilgængelige opdateringer og patches til de problemer, der blev fundet under scanningen.

Resultatvinduet viser detaljer om programmer registreret som sårbare eller forældede. Disse problemer omfatter alt fra sikkerhedshuller til fejlbehæftede programressourcer, der medfører manglende programstabilitet eller ustabilt styresystem.

Overfør opdatering: Direkte link til den krævede opdatering til løsning af de registrerede problemer. Det åbner din standardinternetbrowser og giver dig mulighed for at downloade den krævede programrettelse.

Sårbarhed: Anfører de typer problemer, som er registreret i forbindelse med programmet.

Alvor: Viser sikkerhedsklassifikationen for problemerne i intervaller fra Høj til Lav. Det anbefales at bruge patches til de problemer, der er markeret med Høj hurtigst muligt.

Sti: Anfører programfiler, der udgør en risiko for computeren.

Trin 4

Vinduet Sårbarhedsscanner-status kan bruges til gennemgang af alle aktuelle problemer ved sidste gennemgang foretaget af BullGuard. Her kan du også hente de fornødne opdateringer eller programrettelser ved at klikke på linkene Download.

Hvis du bestemmer dig for at ignorere nogle af sårbarhederne og evt. ønsker at vende tilbage til dem på et senere tidspunkt kan du ændre deres status med "aktiver valgte" knappen fra Ignorerede fanen.