Oversigt over backup

Hovedvinduet i backup giver dig adgang til alle de vitale modulfunktioner - fra at administrer backup profiler til at genoprette filer, og direkte adgang til gemte oplysninger via Online Drive.

BK_Main

Tilføj til Backup: Tilføjer den fil, du vælger til den kontinuerlige backup, ved at gemme oplysninger på Online Drive.

Start Backup: kører den valgte Backup profil.

Administrer Profiler: den tillader dig at rediger Backup profiler og matche dem med dine perosnlige krav.

Gendan dine data: den starter Gendannelsesguiden som tillader dig at gendanne dine Backup data.

Onlinedrev: giver øjeblikkelig adgang til indholdet på onlinedrevet, hvor du efter behov kan bruge drevet direkte til at kopiere eller hente filer.

Indstillinger: åbner et nyt afsnit, hvor du kan vælge, om BullGuard kører planlagte backup- eller gendannelsesopgaver.

Introduktion til backup

Online backup for databeskyttelse

BullGuard Backup er den ultimative online backup løsning for at holde dine elektroniske værdigenstande sikkert , da det giver dig mulighed for at hente og få adgang til alt , uanset hvad der kan ske til din computer.

Hvad er Backup?

Backup er kopier af de data, du ikke ønsker at risikere at miste . Og den sikreste og nemmeste form for backup er online backup. Hvis du gemmer dine filer online, de vil være uigennemtrængelig for eventuelle skader på både computeren og dens omgivelser.

Hvorfor bruge online- backup?

" Hele mit liv var på der!" Hvis du nogensinde har oplevet en computer nedbrud, vil du genkende den følelse .
Og det er derfor, backup bør være en væsentlig del af din online to-do liste, hvis du bruger nogen tid på din computer til noget vigtigt , det være sig personlige eller business-relaterede .

Bærbare computere er langt mere følsomme

Dine data er særligt udsatte , hvis du bruger en bærbar computer. På grund af sin størrelse en bærbar computer er fristende bytte for en tyv , og hvis du rejser med din computer, kan det være svært at bevogte det på alle tidspunkter. Desuden er en bærbar computer er følsomme. Det kan nemt blive beskadiget, hvis den tabes eller en kop kaffe er spildt over det.

Har du brug for data gendannelse?

Før eller senere de fleste af os vil sandsynligvis opleve den frygtelige død af en harddisk og - medmindre du sikkerhedskopiere dine data regelmæssigt - det er næsten altid en katastrofe at miste måneder eller år af uerstattelige filer .
Mens du naturligvis vil være i stand til at inddrive eller genskabe nogle af dine data - med mere eller mindre besvær - nogle ting er uigenkaldeligt : Du kan ikke gå tilbage og skyd et billede billeder og optagelser af familie og venner , for eksempel.

Hvis din computer går ned , er ødelagt eller er inficeret med en virus , med online backup , vil du stadig have adgang til dine filer fra enhver computer med internetadgang. Du kan derefter gendanne dine filer til din computer korrekt fra disse backup kilder.

Forvent ikke din harddisk til at vare for evigt !

Harddiske er skrøbelig. De normalt kommer med en begrænset garanti på to til fem år, og de ​​fleste producenter sats deres produkter til at vare omkring fem år, før de begynder at udvikle dårlige sektorer , miste data , og måske til sidst bryde ned.
Men huske på, at levetid tal er kun gennemsnit. En harddisk forventede levetid kan være seks år, men det betyder ikke, at din ikke vil fejle i næste måned eller næste uge.
Og ingen harddisk producent tilbyder en garanti mod mistede data.

Beskyttelse mod fysiske skader på din computer

Selvfølgelig en defekt harddisk er ikke den eneste risiko for dine data. Brand, tyveri , data korruption, menneskelige fejl, ekstremt aggressive computervirus eller dine børn manipulation med din computer gear - disse ting faktisk sker, og ikke nødvendigvis kun til andre mennesker.

Beskyttelse værdifulde oplysninger. BullGuard Backup funktioner.

Sikkerhedskopiering af filer er et nødvendigt skridt for at forhindre tab af vigtige eller værdifulde data. BullGuard Backup tilbyder en sådan løsning. Ikke alene betyder det hjælpe med at beskytte dine værdifulde oplysninger , men du kan bruge BullGuard Online Drive som et lagermedie , som du kan få adgang fra enhver computer med en internetforbindelse.

Backup -modulet beskytter privatlivets fred for dine data , da Online Drive kan tilgås kun ved hjælp af en personlig brugernavn og en adgangskode og en sikker forbindelse fra computeren til vores servere.

Trusler mod dine data:

Hardwarefejl (en harddisk bryder sammen).

Beskadigede filer i forbindelse med virus eller malware.

Softwarefejl (f.eks. forsøg på at redigere en Word-fil, hvor programmet går ned og gør filen ulæselig).

Menneskelig fejl (lagring af ændringer i en fil uden at have oprettet en sikkerhedskopi først).

Lagermediefejl.

Tyveri af bærbar/computer.

Vigtige sikkerhedskopieringsfunktioner

ExclamationMarkThe server-side application

Serverkomponentet er repræsenteret ved vores serverklynger, der indeholder online sikkerhedskopieringsdrev og controllers, der regulerer trafik:

BullGuards brugeropbyggede sikkerhedskopieringsservere er placeret i et kontrolleret miljø, der sikrer dem mod naturkatastrofer.

De data, du sikkerhedskopierer, bliver sikkerhedskopieret igen på vores servere.

Alle oploads og downloads foregår via sikker SSL-overførsel.

Online sikkerhedskopieringsdrevet kan åbnes i hele verden fra alle computere med internetadgang, med eller uden BullGuard backup installeret. Brugere kan få adgang til deres data med internetbrowsere (f.eks. Internet Explorer eller Mozilla Firefox).

Som standard bliver overførslen til vores sikkerhedskopieringsdrev krypteret for at give maksimal sikkerhed for de data, du sender til vores servere.

ExclamationMarkThe client-side application

E-mail kundesupport i e-mail-sikkerhedskopi giver brugeren mulighed for at bruge BullGuard til direkte sikkerhedskopiering af e-mails fra deres e-mail-program. Programmet understøtter Microsoft Outlook, Outlook Express, Windows Mail (kun Vista) og Thunderbird e-mail-programmer. Adgang til onlinedrevet via Windows Explorer vil give brugeren mulighed for at se sit online sikkerhedskopieringsdrev som en mappe i Windows Explorer og bruge en træk og slip-funktion til at sikkerhedskopiere eller hente filer.

Trinvis filoverførsel vil få sikkerhedskopieringsudbyderen til at kigge på ændringer i filerne, der skal sikkerhedskopieres og kun oploade ændringerne i disse filer.

Krypteret sikkerhedskopiering er en mulighed, der medfører kryptering af data på vores servere med en adgangskode, som det kun er brugeren, der har adgang til.

Komprimeret lagring er en mulighed, hvor dataene på sikkerhedkopieringsserveren er arkiveret for at spare plads. "Version"-sikkerhedskopiering er en mulighed, som giver brugeren mulighed for at sikkerhedskopiere flere versioner af samme fil på onlinedrevet.

Brugere kan også vælge at sikkerhedskopiere på lokale medier som en ekstern harddisk, cd/dvd eller et fjernmedium som f.eks. andre computere i samme netværk.