Backup dine data

BullGuards hovedsikkerhedskopieringsfunktion, hvor brugere kan oprette sikkerhedskopieringsprofiler, køre dem eller redigere dem.

Du kan foretage backups for standard Windows-placeringer sammen med tilpassede filer eller e-mail-backup-profiler, f.eks. for at mapperne Mine dokumenter, som indeholder billeder, film, skrivebordsindhold og gemte dokumenter.

BK_Main

Til opsætning af dit backup-profiler, skal du vælge Indstillinger fra Backup rul-ned listen, vælg Avanceret fra det øverste højre hjørne af skærmen, og klik knappen Administrer profiler. Dette vil tage dig til profiler oversigtsside. Hvis du allerede har en oprettet profil, kan du vælge den på listen til venstre og ændre sine indstillinger fra højre del af vinduet

BK_Profiles

Ellers skal du følge nedenstående trin for at oprette en ny backup profil.

Trin 1

Når du har trykket på Tilføj Profil, du vil kunne se feltet hvor du kan skrive ind profilens navn. Klik på Tilføj for at oprette profilen.

BG_Wiz_Intro

Vis ikke denne introduktion næste gang: sørger for, at du ikke ser denne skærm næste gang, du starter vejledningen.

Trin 2

Vælg den type data, du vil bruge til backup ved at markere hvert boks i højre side, fra Hvad fanen,

Bemærk, at når du vælger flere datatyper, vil BullGuard oprette en separat profil til hver. Når du vælger Dokumenter, Billeder, Musik, Videoer eller Skrivebord, vil BullGuard også se efter filer på operativsystemets standardplaceringer. Hvis du har lagret filer på andre placeringer, som du vil bruge til backup, skal du vælge muligheden Andre filer eller mapper og tilføje dem manuelt ved at klikke på Rediger knappen ved siden af funktionen.

Backup_Wizard2

Rediger: Denne knap vil åbne et nyt vindue, så du kan redigere egenskaberne for backup-profilen.

Backup_Wizard3

Rediger: tillader dig at se hvilke filer og mapper der er inkluderet i backup profilen, samt at fjerne eller tilføje nye emner.

Edit_Profile2

Tilføj: Åbner et nyt vindue, hvor du kan vælge filer eller mapper, som du vil inkludere i backup-profilen.

Vælg filtre: Sætter dig i stand til at definere særlige filtre, så BullGuard kun foretager backup af den type filer og mapper, der er brug for, hvorfor du sparer tid og plads.

Trin 3

I dette trin skal du vælge den destination, som filerne skal sikkerhedskopieres til, fra fanen der hedder Hvor. Sikkerhedskopieringen kan gemmes på onlinedrevet, på en cd/dvd, på den lokale computer (normalt på en ekstern harddisk) eller på en netværkscomputer.

Choose_Location

Trin 4

Alle sikkerhedskopieringsprofiler kan planlægges til enten at starte på et passende tidspunkt, så det ikke påvirker computerens hastighed, eller til at sikkerhedskopiere vigtige dokumenter regelmæssigt og dermed modvirke tab af informationer. Dette kan gøres inde i Hvornår fanen.

Schedule_Profile

Aldrig, jeg starter den selv – Du skal køre denne profil manuelt for at sikkerhedskopiere oplysningerne.

Når min computer er inaktiv – Profilen kører kun i baggrunden, når computeren ikke er i brug. Hvis der foretages nogen handlinger på computeren, stopper sikkerhedskopieringen midlertidigt.

Jeg ønsker at vælge et skema – Du kan indstille profilen til at køre automatisk med faste tidsintervaller. Det sikrer, at alle oplysninger i profilen bliver sikkerhedskopieret regelmæssigt.

Når filer ændres. (continuel backup) – Du kan aktivere denne funktion hvis du ønsker at Bullguard hele tiden skal tage backup af dine ofte ændrede filer, som du benytter og skal have permanent adgang til.

Trin 5

Avancerede sikkerhedskopieringsindstillinger ( Hvordan fanen ) giver brugeren mulighed for at tilpasse deres profil yderligere ved at tilføje bestemte funktioner som f.eks. kryptering, versionoplysninger og pakning af sikkerhedskopi. Når du er færdig, klikker du på Udfør.

Adv_Settings

Profilen vises nu i profillisten, som der er adgang til fra hovedafsnittet om backup > Administrer Profiler.